‹‹‹ vissza Szofi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kriszti088 gazdi (Szofi), 2010. June 20. 19:38:38 #8717

Zsemle elvonó kúra

Sajnos a szebeszomszéd egy suliban takarít,ezért mindennap hozz haza zsemlét ,amiből kap SZofi is ,reggel és este. Szofi mindennap már időben kiül a kerítéshez és lesi a szomszédot . Még bőgni és ugatni is szokott neki . Mivel most vége van a sulinak , nincs zsemle sem ( hála az égnek ) . Szofi most bajban van , nagyon nehezen viseli ezt . Egyik reggel is 1 órán keresztül bőgőtt és ugatott a szomszédnak,hogy hozza már a zsemléjét . De ő úgye nem hozzta. Na mondom most lehet,hogy egész nap őt fogja várni ,de hála az égnek feladta és eljött a kerítéstől . Én meg direkt nem adok neki , örülök,hogy végre egy darabig nem hízik tőle .
Most már esténként annyira nem várja ,de reggel még mindig odáig van a zsemléért . Tavaly is egy idő után leszokott róla ,talán majd most is így lesz . Aztán szeptembertől kezdődik előről ( sajnos , hiába szól az ember ,nem használ semmit sem ) .

Hozzászólások száma: 1

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2010. June 21. 10:49:19 #540194

Ismerősömék is szenvednek a "jóindulatú etetésektől".
Lehet be kell etetni azzal a szöveggel a szomszédot, hogy lisztérzékeny lettél, ellenőrzött diétát kell tartanod...hátha