‹‹‹ vissza Indra adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ladanyikati gazdi (Indra), 2016. August 22. 15:58:02 #25082

Dogmopolite

2016.08.12-17-ig egy közép schnauzer és egy keverék kutyánkat adtuk be a X. kerületi panzióba. Ha lett volna időm másik helyet keresni ott sem hagyom őket, az internetes oldal és ami ott fogadott ég és föld. A kutyáim barátságosak, soha senkit nem ugattak meg, a keverék most úgy viselkedik, úgy ugat idegenekre, hogy nem győzök mentegetőzni. De ez lenne a kisebbik baj. Amikor elhoztuk őket, már az úton feltűnt, hogy tüsszögnek. Azóta orvoshoz hordom őket, mert tüsszögnek, olyan fulladásos rohamok jönnek rájuk, hogy idegbajt kap az egész család, félünk, hogy valami nagy baj történik velük. 36000 ft volt a panzió, 22000 ft eddig az orvos és gyógyszer. És még nem vagyunk túl ezen az egészen, csak remélni tudom, hogy meggyógyulnak. Nem tudom mit műveltek, hol tartották őket, de a keverék kutyus remeg, ha idegen helyre kell bemenni. Az biztos, hogy soha a dogmopolite közelébe sem megyünk, és ahol csak lehet elmondom a tapasztalatomat.
Időközben több véleményt is olvastam, pl. a panzió mellett élő arról írt, hogy ordítoznak a kutyákkal. Ezt a dogmopolie munkatársa tagadta. Nos amíg mi az udvaron kitöltöttük a papírokat, bent ugattak a kutyák. A velünk foglalkozó dolgozó kinyitotta az ajtót és torkaszakadtából beüvöltött, hogy kussolj már el!
"Szenvedélyünk a kutya"- ezt írják. Hát ha ez abból áll amit láttam, hallottam és ami a kutyáimmal történt, ezeket az embereket nem kellene kutyák közelébe engedni.

Hozzászólások száma: 0