‹‹‹ vissza Bandy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta lakatgabor gazdi (Bandy), 2010. February 08. 08:27:38 #5467

"a fény gyermeke"

Bandy vagyok, ejtsd bendi. Igazából nem túl eredeti a nevem, mivel apukámat (ő gyönyörű Labrador keverék, anyukám csau-csau leszármazott) is így hívják, és a szülői házban kisbendinek szólítgattak, így ezt jegyeztem meg. Most szombaton (2010. 02. 06.) kerültem új otthonomba, ahol Gina barátnémmal kell osztoznom a Gazdik figyelmén és a különböző játékok tulajdonán. Mikor elhoztak, valami más nevet akartak nekem adni, hisz mégiscsak egyéniség vagyok: a Buddhára esett a választás, mert roppant nyugodt voltam, és volt/van némi pocim. Buddha is lehettem volna, mivel az első napon nem igazán kívántam az ételt, és pisilni meg kakilni se láttak, így gazdiaim joggal gondolhatták, hogy a fénnyel táplálkozom és ott is folytatom le egyéb anyagcserés cselekvéseimet is... (ez azonban nem így van)
Eleinte kicsit félénk voltam, de lassan megszoktam az új környezetet, meg aztán mégse hagyhatom, hogy egy nő (Gina) parancsolgasson nekem, így hát napi tevékenységünk a következőkből áll: ébredés, bunyó, reggeli, bunyó, játék, alvás, bunyó, játék, vacsi, alvás. Néha azért csekkoljuk a gazdik jelenlétét is...
Hát így hát így...

Hozzászólások száma: 1

Írta pittbully gazdi (Fifi), 2010. February 08. 11:18:42 #328080

Örömmel olvasok rólad! örülök, hogy Ginával nagyokat játszotok. (Gondolom a "bunyó" ezt jelenti ). Még kérünk képeket! és szortikat!