‹‹‹ vissza Kevin adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta lakatgabor gazdi (Kevin), 2009. June 12. 08:34:34 #332

első bejegyzés

Kedves kutyatársaim, ezennel megkezdem blogomat, remélem valakit majd érdekel is, mikor, mi van velem.
Mint azt a bemutatkozásomból és képeimből is látszik német dog skac vagyok, aki igazán jól érzi magát a bőrében, mert a gazdái roppantmód szeretik és ezt kiválóan ki tudom használni.
Mostanság főleg, hiszen evés után mindig beengednek, hogy pihengessek. Ez azért van, mert egy hónapja vacsi után valamiért nőni kezdett a pocim és akkora lett mint egy léggömb. Mindenképp probáltam könnyiteni magamon, de nem ment. Kezdtem kétségbeesni, de szerencsére a gazdáim észlelték, hogy mi van. Ők is nagyon megijedtek, talán még sose láttam ilyen rémültnek őket (ez jól esett. Hamar elvittek a dokihoz aki furcsa dolgokat csinált velem, amitől kicsit jobb lett, majd a egy tűt szurt belém és aztán nem emlékszem semmire, csak hogy a kocsiban koválygok és össze vissza ütöm magam. Ezek után, nem tudom mivel érdemeltem ki, de csak rízst és incsifincsi csirkehusit kaptam (igaz h a gazdik néha koplaltak emiatt, nade...
Aztán most már jól vagyok, csak egy új hóbort kezd eluralkodni rajtam: textiliákat eszem: ettem már egy kicsi egy nagy törülközőt, továbbá a napokban berontottam egy helyiségbe ahol egy csomo kacat volt és sokmindent megkostoltam (rongyokat kesztyűket). Az éjjel kicsit rosszul aludtam, de ma reggelre -remélem- mindet megszültem.
Mindezért gyakran úgy érzem, hogy haragszanak rám, de aztán meg sokat simogatnak, és szeretgetnek, úgyhogy miért is hagynám abba... de talán, ha szépen kérnek, vagy jól bezárják az ajtókat.
No jó, igérem legközelebb nem a bélműködésemről fogtok hallani. Addig is jó macskakergetést mindenkinek...

Hozzászólások száma: 1

Írta vorosritty gazdi (Nia), 2009. June 15. 20:20:21 #10496

Ej Kevin! Te tényleg nagyon önfejű vagy. A textiliákat nem szabad megenni, mert megint megszúr a doki! Rágjál inkább szalonnabőrt.
Minden jót!


Látod, elolvastam a blogod, pedig azt hitted, senki sem fogja!