‹‹‹ vissza Dömpi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Lieth gazdi (Dömpi), 2012. May 24. 10:20:48 #20632

Dömpi és a Süni

Lucától sikerült eltulajdonítanom egyik szuper játékát, A piros sünit! Kissé mérges lett mikor megtalálta nálam, pedig jól elbújtam vele a kuckómba. Lényeg a lényeg, nekem adta.

Egyik délután boldogan harapdáltam, mikor a Gazdinak az az ötlete támadt, hogy játszunk olyant hogy ő jól eldobja én meg visszahozom. Nem sok értelme van ugyan az ilyen játéknak, de hát nem lehet annyi esze egy Gazdinak mint nekem, Dömpikének, így hát belementem a játékba.

Jó ideig tökéletesen ment a dolog, villámsebességgel hoztam vissza minden egyes alkalommal. Ekkor Luca is úgy döntött hogy csatlakozik hozzánk, ő soha nem játszott még ilyent, gondoltam a rutin és az évek mellettem szólnak, ám nagyot kellett csalódnom

Luca sokkal gyorsabb mint én hiába szedem a piciny lábaimat őrült módon, ő simán kocogva megelőz minden egyes alkalommal nem tudom mit kellene tennem, félek hogy kis termetem akadályt jelenthet még akár világuralmi tervemben is.

A helyzet odáig fajult, annyiszor előzőt meg Luca, hogy már teljesen fel is adtam a dolgot, és egyszer mikor a Gazdi dobás után lefogta Lucát, és én értem oda előbb, akkor is csak néztem a sünit, hirtelen nem tudtam mit kezdeni a váratlan helyzettel.

Gazdi videót is készített legnagyobb bánatomra, itt megtekintheted:
http://www.youtube.com/watch?v=d1OJ5isjXS8

Ha valaki ismer esetleg egy varázslatot amivel én is szép nagy lehetek - akár ló méretű is, ez lenne a legjobb - szívesen fogadnám.

Hozzászólások száma: 0