‹‹‹ vissza Bono adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Ligetijucus gazdi (Bono), 2009. August 23. 09:04:44 #1698

Mindenre ugrálok és harapok

Segitsen valaki, hogy leszokjak a felugrálásokról és a harapásokról,persze nem az evésről beszélek. Különben nagyon jó helyem van, csak esténként nem szeretek a kenelemben maradni, ahol a házikóm is van, mert a család nagy rotija viszont bent van, mivel öreg és beteg és én úgy gondolom, h. talán én is bent alhatnék.
A gazdiék úgy gondolják, h. nekem kint van a helyem, mint egy jó házörzőnek.

Hozzászólások száma: 2

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. October 22. 10:51:39 #156444

Szia Gazdi !!!

Én adok neked egy nagyon jó tanácsot, ami be fog válni, ha eddig nem sok sikerrel jártál a felugrálás leszoktatásában. A kutya általában akkor ugrál fel, amikor örül valaminrk, ha mondjuk haza érkezel. Amikor megérkezel, nem végy róla tudomást, ne keresd a szemkontaktust, ne szóllj hozzá. Ha egy pár pers múlva lenyugodott az örömtől, és mondjuk elvonult a helyére, vagy csupán cssak leült, akkor menj oda hozzá és te üdvözöld, és simogasd meg, úgy, hogy te guggoljál le hozzá. Ha esetleg, sikerült mégis rád ugrania, azonnal fordulj hátat, és állj egy helyben ha lehet, legalább egy percig és ne szólj hozzá, azon kívül, hogy azt mondod: fúj, nem szabad !
Sok sikert kvánok neked, ha betartod ezeket a szabályokat sikerülni fog !!!
ketlin

Írta garygaby gazdi (Hobo), 2009. August 25. 14:06:09 #81588

Hidd el Bono, jobb ha leszoksz az ugribugriról, a gazdi majd még ennél is többet símogat, ha nem ugrálsz állndóan. Nekem hihetsz, a tesód vagyok:) Üdw: Hobo