‹‹‹ vissza Polly adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Lovász_Krisztina gazdi (Polly), 2011. March 18. 20:25:25 #14487

sajnos nagyon rosz hír.....

Kedves Barátaim!

itt vagyok 8 éves és lassan teljesen megvakulok. Sajnos kis gazdim is jobbnak látja ha egy olyan gazdihoz kerülök akinél nagyobb biztonságban lehetek. Itt is retentő jó helyem van de a szemem miatt néha azt sem tudom hogy hol vagyok és hogy ki van melletem. Gazdi akkor jött erre rá mikor be akart vinni az istállómba enni én meg megijedtem és megrúgtam Ahova kerülhetek több magam fajta Shetlandi pónival lehetek így nem kell attól tartanom sem hogy megsérülök. Sajnos Szelő igen durván megrúgott pár hete, de ez nem az ő hibája volt mert én piszkáltam és hát itt van lassan az ellési idő is és már nem birja A szemem miatt nem egyszer megsértettem a ball oldalam , mivel ball szememre nem látok .
Tudom sok barátom szeret engem és én is szeretlek titeket! De higyjétek el nekem így lesz a leges legjobb , már megkaptam mindent amire szükségem van , találtam egy nagyszerű barátot ... és egy nagyszerű gazdit akit csak szeretni lehet még is én többször is megrúgtam :'( amit nagyon sajnálok és nagyon megbántam. Gazdi miközben ezeket a sorokat írja nagyon szomorú és sír de ő is tudja hogy én így nagyon boldog leszek.

Remélem nem haragudtok se Szellőre Se a gazdiékra!
gazdi csak az én érdekeimet nézi, Szellő úgy sem fog egyedül maradni

Hozzászólások száma: 2

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2011. March 18. 20:44:46 #873028

Légy boldog az új helyeden és szerintem is jól döntött a gazdid .

Írta ntimea gazdi (Szuzy), 2011. March 18. 20:17:07 #873011

Pollyka!
Én biztos vagyok benne, hogy a gazdid felelősen döntött, mert ennyi szeretet (amit a soraidból olvasunk ki) csakis egy szerető, felelős gazditól származhat!
Légy boldog az új helyeden és biztos, hogy a gazdikád is meg fog látogatni!