‹‹‹ vissza Molly adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Lyenn gazdi (Molly), 2013. January 16. 13:41:49 #22350

Karácsony és Chip :)

Bár már elmúlt a karácsony régen, de szívesen megosztanám veletek, hogy telt számomra az ünnep.
Nos, van ez a karácsonyfa nevű izé, világít, meg minden. Imádom, bár még csak a második karácsonyomon vagyok túl, már tudom, ha anyáék feldíszítik a fát, engem is ajándék vár.
Tavaly is, idén is csipogót meg jutalomfalatot kaptam. Őszintén szólva, megőrülök a csipogókért . Már három van belőle, de egyiket sem adom még anyáéknak sem szívesen. És akkor a teniszlabdáimról még nem is meséltem, és a mini kosárlabdámról...
Mindegy is, szóval anya szépen becsomagolta az ajándékaimat és várta, hogy jó kutya módjára kibontsam.
Hát én meg...nem tudtam mit kezdjek vele, mivel anya tavaly elfelejtette becsomagolni. Szóval anya és apa videót izzítva várta a csodát, hogy Mollyka majd szépen kicsomagolja, széttépi az ajándékot.
Én fogtam magam, megszaglásztam, és lefeküdtem mellé a földre.
Apa unszolt, hogy bontsam ki, mire a vége az lett, hogy ő bontotta ki őket és én már csak az csipogó hangjára és a jutifalis zacskó csörgésére jöttem lázba és kezdtem csóválni, meg ugrálni.
Hát igen, én már csak ilyen vagyok. Apa szerint a világ legelkényeztetettebb kutyája.
Az év végére jött egy kis izgalom a chip miatt. Az utolsó pillanatban jutottunk el a dokihoz. Anya szerint nagyon szépen viselkedtem.
Bementünk a rendelőbe, egyből nagy volt az izgalom, mert rengeteg kutyus várt chipre. Vártunk kb. 10 percet és sorra is kerültünk.
Oltást is kellett kapnom a chip mellet, de engem nem zavart, jól viselkedtem. Megszaglásztam az egyik doktornénit is, barátkoztam vele.
Végül egy doktorbácsi oltott be és chippelt. Azt mondta, nagyon jól viselkedtem, ami a spaniknál elég ritka, mert általában hisztiznek.
Engem egyedül a szájkosár zavart, amit az oltás előtt tettek fel. Azt
nem szeretem, pedig próbálkoztak vele anyáék, hogy megszerettessék.

Na jól van, zárom soraim!

Pacsi,

Molly

Hozzászólások száma: 0