‹‹‹ vissza Molly adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Lyenn gazdi (Molly), 2013. March 17. 19:21:43 #22689

Tavasz...vagy mégsem?

Lássuk csak...mi is történt errefelé.
Múlt hétvégén vidéken jártam. A nagymamiéknál. Imádom őket, főleg a nagypapit. Bár először meg voltam illetődve, mert sajnos rég nem találkoztunk. De amikor felismertem, őrült riszálásba kezdtem neki.
Aztán jött a hideg zuhany! Kutya... kettő is. Na már most, én ugye egyke vagyok egyelőre! (ezt anya teszi mindig hozzá), és nehezen viselem, ha nem én vagyok a középpontban, vagy micsodában. Anya véleménye szerint tipikus Spanci vagyok, féltékenyen őrzöm ami az enyém.
Találkoztam Kormival, ő egy kis tacsi lány. Rém idegesítő volt, mert állandóan követett engem. Kíváncsiskodott, sőt még a tápomat is megkóstolta. Na ez nem tetszett, ettől függetlenül kergetőztünk, van teniszlabdája, azzal is játszottunk.
A másik kutyát Buksinak hívják. Közepes termetű, hozzám képest jó nagy. Anyáék arra számítottak, hogy szeretni fogom, mert imádom a nagy kutyákat, csak nagy kutyusokkal barátkozom, ha sétálunk.
De Buksi nem volt szimpi. Bevallom, megijedtem tőle. Kergetőztünk hármasban, mire ő játékból "rám" ugrott. Nagyon ijesztő volt, ő meg nem értette miért sprintelek ki a hátsó udvarból.
Anya szerint jó lesz , ha összeszedem magam, mert egyszer remélhetőleg lesz egy pajtim/tesóm, akit szeretnem kell ahhoz, hogy boldogan együtt élhessünk. (Csak halkan jegyzem meg, most még szerencsére nem kell ettől tartanom, mert olyan helyen lakunk, ahol csak én lehetek. ;) )

Apa már a pokolba kívánja a havat, mert tavasz van. Ezzel szemben én Imádom a havat! Nincs is jobb mint a hóban ugrándozni, beletúrni a nózimat.

Ui: Kissé elhúztam a téli álmot. (Kép lent)

Pacsi

Molly

Hozzászólások száma: 0