‹‹‹ vissza Málna adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Málnanyukája gazdi (Málna), 2010. January 30. 12:16:11 #5244

Anya én és az olló....

Mire képesek a szülők...főleg Anya! Egyik nap csak úgy játszadoztam, amikor kiesett a hajamból a gumi, amit Anya előtte rakott bele 2 perce...De én mondtam neki magától ugrott ki nem piszkáltam, mégis az ölébe vett és vissza akarta rakni. Ekkor azt mondta: "Kislányom Rád fér egy alapos fésülködés is ha már itt vagy!" Én meg ott voltam...Na Apukámat ki is zavarta a fésűért az meg be hozta....
Elkezdődött amit nagyon utálok! De nem bírta kifésülni a kócokat a fenekemnél, amit 2 nap alatt okozott a tüzelőbugyi vagy mi! Na! Hát ilyeneket ad rám Anya! Normális az ilyen???
Szóval nem bírta kifésülni a csomót ezért a hóna alá csapott és irány a fürdő. Ott álltam a mosógép tetején és tudtam mi következik...az OLLÓ! Fúj de utálom azt az izét!
Anya levágta a szőrömet sportosra....olyan félhosszúra.....pedig olyan hosszú bundeszom volt, hogy mindenki megcsodálta. Csak fésülni ne kellett volna. Anya megoldotta, mostmár nem kell...
Na de nincs vége, mert az egész fodrászat után még a kádba is bedugott mert azt mondta büdös vagyok! Én nem vagyok az hiába bizonygattam. Megfürösztött. Aztán jött a hajszárító és a végén újra a fésű. És az egészet tudjátok mivel fejelte meg??? A tüzelőbugyival!! Én mondtam hogy nem normális. Most fényesít ki aztán újra rám húzza....Ki is borultam ezektől...visszasétáltam a nappaliba ahol az Apukám tévézve aludt. Jól felébresztettem, de nem volt dühös, hanem kinevetett,hogyhogy nézek ki. Mondta is Anyának, ne legyen fodrász. hát szerintem se!!

Hozzászólások száma: 3

Írta Málnanyukája gazdi (Málna), 2010. February 03. 11:52:46 #317642

Nos azért annyira nem sportos...csak félhosszú lett, mert egyébként a földig ért már majdnem...

Írta zsu0001 gazdi (Rafi), 2010. January 30. 13:19:24 #309250

Ne keseredj el Málna! Biztos nagyon csini kutyus vagy így is!!! Majd belejön a gazdid is a fodrászkodásba! Az a bugyogó meg biztos nagyon hasznos! Viseld türelemmel!

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2010. January 30. 12:48:06 #309115

Szerintem nagyon helyes kutyalány vagy, bár azt nehéz elképzelnem, hogy nézel ki bugyiban én fiú vagyok, nem hordok ilyen ruhadarabot, de biztosan hasznos lehet.
Nekem is évekig hosszú szőröm volt, amit mindneki megcsodált, aztán a gazdimami engem is megnyírt sportosra, mert mindig cirkusz volt a fésülködés, sőt utáltam a kutyakozmetikát is. Na... most már nagyon szeretem az ápolást, mert a gazdimami türelmes, és ha jó vagyok, akkor sok-sok puszit is kapok. Persz ő sem egy tehetség, már ami a fodrászatot illeti, de a papi szerint egészen jól halad, és bizony már vannak időszakok, amikor jobbra sikerül a séróm, mintha a kozmetikus csainálta volna nagy sebbel-lobbal. Szóval ne aggódj, a te mamaid is hamar meg fogja tanulni a fodrászmesterséget
Pacsesz