‹‹‹ vissza Málna adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Málnanyukája gazdi (Málna), 2009. July 03. 17:00:32 #686

Tegnap...

Tegnap rossz voltam. Mira Apáék haza értek széttéptem unalomból a pelusomat...Apa le akart szidni de Anya mondta, "hagyjad, semmi baj!"
Aztán hozta azt a sárga izét, ami hangosan zúg és felszív mindent. Nagyon féltem és Apa öléban, szorosan hozzá bújva bekkeltem ki ezt az időt.
Aztán lementünk sétálni iés kijátszottam magam a legjobb barimmal, Bubcsival. De nagyon jó kiskutya voltam, mert amikor hívtak Apáék mindig visszamentem.
Anya nagyon büszke is volt rám!
Kaptam egy falat barackot, aminek nagyon finom ize volt és azt mondta Anya az kajszi barack volt. hmmm...nagyon fini!
A fogam helye sem fáj már, így könnyen falatoztam a vacsimat is!

Hozzászólások száma: 2

Írta Málnanyukája gazdi (Málna), 2009. July 07. 08:55:24 #26896

A távirányítót nem érem el.... Mindig magasra rakják és én kicsi vagyok......
A zúgós izétől kikészülök teljesen. Anya engem nem rémísztget vele, mert már akkor elbújok amikor nyitják a gardrobe-ot....
Nem tudod mi az a barack? Ferike! Gyere át és adok Neked olyat! Van otthon olyanunk most is, csak én nem érem el, mert magasan van. De kérek anyától! Nagyon finom!

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. July 03. 16:31:02 #24395

Én Édes kis Málnácskám!hát nem kell tanácsadóhoz fordulni"hozzám a FERIHEZ"ha valaki ezt még nem tudná Tudsz te alkotni ha akarsz!Büszke vagyok rád!.Na az apákkal gondvan,nálam isAz előbb adtam 1-2 tippet,hogy mitcsinálj!Na,ezeket felejtsd el!Kezd a távirányitóval.Azt a zúgós izét én is utálom!!!!És tudják,hogy utálom de mégis szórakozik anyu,hogy -Jujj Ferike,beszippant ha hülye vagy!!!!És van,hogy felém tolja és azton röhög,hogy megtámadom,megakarom harapni és akkor jön a rettenet!!!Be akar szippantani azaz izé!!Támadd meg te is,adjál neki!!Őrülök,hogy vagány vagy és visszamész anyuékhoz ha hívnak .Barack az miaz?