‹‹‹ vissza Domika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta mary60gold gazdi (Domika), 2010. October 02. 09:52:38 #10938

Találkozás Bettyke Mamikájával..

Képzeljétek el, a messengeren, megtalálták egymást Betty mamija és az én Mamim. Nagyon örültek, hogy végre beszélgetni is tudtak, nem csak levelezni. Meg is beszélték, hogy a Betty Mamika eljön Székesfehérvárra hozzánk. Nagyon nagyon örültünk és vártuk nagyon azt a napot, hogy végre találkozzunk ennyi idő után. Lassan de eljött az a vasárnapi reggel, kimentünk a Mamival a buszállomásra és vártuk a Bettyke mamikáját. Sajnos szakadt az eső, de a Mamim elmondta, hogy Dodika sír az égben bánatában, hogy nem lehet velünk a találkozáson de örömében is sír mert boldog, hogy találkozunk. Az égi barátocskái segítettek neki elhuzni a felhőcskéket és igy mindent látott Dodika. Na de beérkezett a busz. Betty Mami sehol, hol van? A 8. állásra mondták, hogy jön a busz, hol vagy? Erre csörög a telefon, még jó hogy Mamimnak volt annyi esze, hogy elhozza. A Betty Mami volt, juj de megijedtünk, azt hittük nem jön, hogy valami baj történt. De nem!!!!! Az 5. állásra érkezett a busz. Már messziről integetett felénk. Mamim rohanásnak indult, de bevallom, kicsit nehéz a teste igy csak kocogni tudott Betty Mami felé. Megöleltük egymást hárman. szemekben volt valami víz szerű amit csak akkor látok a Mamimnál, ha nagyon nagyon szomorú. Most miért szomorú? Hiszen itt van Betty Mami! Később megtudtam, a boldogságtól is vannak ezek a könnynek nevezett vízek a szemben. Haza indultunk és mivel Mamim vezetett, igy Betty Mamihoz kerültem. Szaglásztam, éreztem rajta a Bettykét akit sajnos nem tudott elhozni magával. Aztán adott nekem puszikát, én is adtam Neki. Hozott sok sok ajándékot nekem és nagyon örültem neki. Nagyon megszerettem a Betty Mamikát. De a Mamim is nagyon szerette eddig is de most mégjobban szereti, Bettykének a Mamiját. Rengeteget beszéltek. Engem meg mindig kényeztettek, olyan jó volt. Sajnos nagyon hamar elment ez a nap. Lementünk este sétálni és kimentünk a buszhoz is. Sajnos, Betty Mami elment azzal a busszal, pedig maradhatott volna még. Mamimmal elmentünk haza és rengeteg élménnyel lettünk gazdagabbak!!! Nagyon szépen köszönöm drága KATIKÁM, hogy találkozhattam VELED!!!KÖSZÖNÖMHOGYABARÁTODLEHETEK!!!

Hozzászólások száma: 3

Írta Anita22 gazdi (Cirmi), 2010. November 06. 23:56:30 #724973

De édesek vagytok Mindegyikőtök leszolja saját magát, de a másikat megvédi, hogy nincs is iagza
Nagyon jo, hogy végre találkozhattatok. Az idő viszont ilyenkor tényleg nagyon hamar elrepül
Ha minden jól megy, akkor hamarosan mi is megismerhetjük egymást személyesen is
Azzal meg egyetértek, hogy Kati nagyon kedves, és szeretetreméletó ember
Én is örülök, hogy a barátotok lehetek

Írta mary60gold gazdi (Domika), 2010. October 03. 18:30:03 #681671

Bettykém, Te drága kicsikém, lényeg az, hogy az én Mamim meg a Te Mamid, nagyon jó Barátok, és nem is sánta gebe. Puszi arra az aranyos kis pofikádra.

Írta mary60gold gazdi (Domika), 2010. October 03. 08:03:24 #680607

Igen drága Bettykém, ez igy volt, de hogy a Mamim a Te Mamid felé repült az egy kis túlzás. A Mamim alig birta cipelni a testét, hisz Mamim széle-hossza egy.