‹‹‹ vissza Domika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta mary60gold gazdi (Domika), 2010. May 13. 11:38:42 #7906

Domika a hisztis fiúcska..

Lassan 3 hónapja vagyok Maminál. Én nagyon jól érzem magam de a Mami, mindig rám szól. Pedig nem csinállok én rosszat. Nem tudom mi baja azzal, hogy én húzkodom az ő haját, vagy beleharapok az orrába vagy a fülébe. Nem értem, nekem ez olyan jó. Meg a tapétát is ugy szeretem lehúzkodni. mindig jön valami fegyvernek látszó tárggyal felém, na akkor elkezdek hisztizni nagyon, de visitok, harapok is.Meg ugy szoktam morogni, hogy megijed tőlem a Mami, ugy birom. Igy legalább elviszi azt az izééét, na jó a fésüt. Ugy utálok fésülködni, nem szeretem, inkább menjünk le sétálni. Azt jobban szeretem.
Mikor lent vagyunk sétálni én mindig oda akarok menni ahova én gondolom!! nekem ne mondja meg senki hogy merre menjek! Még a Mami se!!! Sokszor olyan erő van bennem, hogy majdnem elrántom szegényemet, de elkezdek hisztizni és mindent megenged nekem.
Szét szedtem a szép kis kutya fekhelyemet is ám, minek az én ugy sem ott alszom, hanem a Mamika feje fölött a hajához simulva és a fejecskémet a nyakára helyezem. Ugy alszunk. Aztán valamikor elmegyek tőle, pedig olyan jó lenne maradni de szokott horkolni és nekem szét reped a kis dobhártyám tőle. Mit lehetne vele csinálni? Na most megyek enni mert ugy látom ebéd lessz.......

Hozzászólások száma: 4

Írta Ghita gazdi (Kitti), 2010. May 18. 19:28:14 #494561

De aranyosak lehettek!!!

Nekem nem engedi a Gazdi, hogy az ágyában aludjak. (Attól tart, hogy ketten nem férnénk el benne...hát akkora vagyok én???) Bezzeg Őszentsége Narancssárga Illatfelhő, a macska, neki szabad?
Hát van igazság?

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2010. May 16. 11:17:25 #490137

Na de Domi!
Most aztán mindenki tudja, hogy a Mamid horkol.
Ahogy látom, jó kis DOMInáns vagy! Csak így tovább!

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2010. May 13. 15:26:28 #485257

Domikám! Judykám! Úgy senki sem tud horkolni, mint az én Gina tesókám! Leteszi a farát, aztán a fejét, és már rá is zendít, remegnek a falak. Pamacs tesóm ki is húz a szobából olyankor és átmegy a másikba inkább. És volt olyan is, hogy a papi-gazdi és Gina szimultánt játszott. Olyankor meg mami-gazdi vonult át a másik szobába. Pami természetesen követte. Én meg már megszoktam, tehát maradtam.

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2010. May 13. 14:01:52 #485112

Domika te nagyon édes vagy! Engem nem engednek be az ágyba,mert hullik a szőröm. Persze amíg kicsi voltam,addig mindent szabad volt. Ráadásul éheztetnek is. Azt mondják fogynom kell mert műtétre megyek. Nem tudom mi az,de biztos rossz dolog, ha ez miatt nem adnak enni. Hát a séta nekem se megy. Mire kiérünk a rétre már majd meg fulladok,úgy elfáradok. Mindig nekem kell elől menni. Én vagyok a felderítő. Az alvásnál meg én horkolok,de annyira, hogy zárt ajtón keresztül is hallani. Így este nem is aludhatok bent a szobába? Szóval ilyen sanyarú sorsom van. De azért imádom a gazdikat.
Sok puszi neked.