‹‹‹ vissza Nokedli adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta MBara gazdi (Nokedli), 2010. June 13. 14:01:05 #8569

Labdaaaaaaaaaaaaa vagy mégsem?! :)

Anyus fözött,minket a kis kuktáinak hív mert ott ülünk a konyhába és igézően bámuljuk.Mi vagyunk a kis kukták és a takarító brigád,mert egy pár finom falat mindíg leesik nekünk,de persze nem direkt............ááááá.
Na szóval, anyus túrógombócot csinált....mi kitartóan öriztük az egész készítés alatt.Egyszercsak,hoppá leesett egy gombóc és ott gurult elöttem,mondanom semkell felkaptam és elkezdtem vele rohanni anya meg kiabálva szaladt utánam,hogy köpjem ki azonnal (félt,hogy amilyen mohó vagyok azonnal lenyelem egészbe).Szaladtam a hálóba anya utánam kiabálva utána a lakótársam Brandy.Apa éppen tv-t nézett és nem értette az egész szitut,nézett nagyot.Én beérkeztem a szobába elbujtam az ágy alá,anya utánam kiabálva,hogy köpjem ki szintén az ágy alatt Brandy meg ott állt és csoválta a farkát hátha neki is adok a szerzeményemből.Egyszer csak az ágy alól kinyult anyus kezébe a gombóccal.Nagyon nevetek!Én meg az ehető labdámat akartam.
Gurul és még ehető is vaúúúúúúúúúúúúúúú ez a kánaán.
Persze a vége az lett,h. megkaptam a gombócom hamár megszereztem.

Na megint ki járt jól hát persze,h. én!Ki más.........................

Hozzászólások száma: 1

Írta Papi gazdi (Übi), 2010. June 14. 21:19:24 #532053

Elképzeltzem az egész jelenetet. Nagyon vicces lehetett ! Én is mindig ott ülök a konyhában, de nekem még soha nem volt ekkora szerencsém !