‹‹‹ vissza Minibull Kubi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta McPatrik gazdi (Minibull Kubi), 2010. February 01. 23:12:48 #5309

A LEHARCOLT TENISZLABDÁK ESETE

Zolika anyukája mindig nyaggat,hogy irjak blogot! Igazából annyi érdekes dolog történik velem,ha mindet leirnám már lekoptak volna a körmeim a gépeléstől! Hol is kezdjem ezt a mesét....először is valami nevet ki kéne találni a régi anyunak....hmmm....mivel Zotya Anyája talán a későbbiekben legyen mondjuk Zanya! Tudom,tudom...elengedhettem volna jobban a fantáziámat,hát bocsi,nem megy,elfáradtam a nagy harcban.Szóval oda akartam kilyukadni(hihihi,mint a labdák) hogy Zanya már nagyon tudja,hogy mi bullok cccöcccöcccöö minibullok(anyám mindjárt rámrivallt a háttérből) I M Á D J U K a labdát.Mikor költöztem Zanya nagyon előrelátóan ellátott egykét labdával,nehogy véletlenül unatkozzam az uj kéróba! Gazdi pedig a nagytakaritásnál előkeritett két teniszlabdát,tisztára labdatultengésem lett,azt sem tudtam hirtelen melyiket kergessem,harapjam,morogjam! Gazdi és anya rájöttek,hogy a teniszlabda illik legjobban a mostani profilomba,vagy pofimba vagy valami ilyesmi!Órákat tudok pattogni a kis sárga micsodák után Anyát rettentő jól elszórakoztatom,néha nagyon vihog ,meg valami olyasmit emleget,hogy isten nem bottal ver(engem aztán semmivel se verjen!!)főleg olyankor használja ezt a kis mondatot mikor megkondul,hol a szekrényajtó,hol a fal,és persze legtöbbször az én kemény fejem!(bár szerintem nem jól hall,mert a fejem nem kong,hiszen tele van ésszel) Okos vagyok na,ezt mindig hallom!Már legalább két hete lakom itt,tehát azóta kergetem a labdákat,eddig semmi baj nem volt,de ma meguntam,valami uj desing kéne,ezért mindkettőt pucérra vetkőztettem,anya nem örült Gazdi azonnal összeszedte a sárga ruhákat nehogy megegyem! Nem is voltam éhes,csak most nem divat a sárga,ha mondjuk lila v. pink bőr lett volna rajtuk...Szóval letéptem a ruhájukat,azt egyik bele is halt szégyenébe,pucéran nem élet az élet,leeresztett,elhagyta magát és engem is.Gazdi számüzte egy kuka nevü helyre.Van mááásiiikkk gondoltam,vigyázok rá nagyon,képzeljétek anya mindig eldobja,még az udvaron is nem érti,hogy nekem az KELL!

Hozzászólások száma: 2

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2010. February 06. 20:10:21 #324953

Nagyon nagy vagy

Írta vammarcsi gazdi (Minibull Carlos), 2010. February 02. 11:39:39 #315631

Szia Tesó!

Olvastam a lasztis blogodat.
Képzeld, bár testvérek vagyunk, én nem vagyok oda annyira azokért a sárga pattogó lasztikért. Igaz, hogy nagyon kemény, és anya szerint jót tesz a "fogásomnak" - pedig nem is szoktam kezetfogni senkivel -, de én inkább azt a jó erősen összefont kötelet szeretem, ami még a szülői háznál is volt.
Szóval én inkább azt rágom, és anya szokott venni nekem préselt marhabőr-rudat na,azt nagyon szeretem.... Amióta itt lakom (már majdnem három hónapja, vagy már több is, nem tudom, repül az idő), azóta elpusztítottam párat, de anya szerint inkább ezt, mint a kisgazdi gurulós székének a lábát. Az sem lehet rossz, de anya szerint egészségtelen.

A sétáknálén a botot (vagy inkább a félig kidőlt fák alkarnyi ágait) szeretem visszavinni anyának.

Ezek az anyák milyenek..... mindig eldobálja ő is, de én visszaviszem neki .

Nem is tudom ki ilyen a családban... talán Zotya nagybácsi.... Ő szaladgál jelzőoszlopokkal a szájában .

Puszi mindenkinek.