‹‹‹ vissza Samu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Merciemadafaka gazdi (Samu), 2009. December 30. 00:58:59 #4356

Klikk és a nőm :)

Mostanában a gazdi csak egy 'Klikk' hangot adó dologgal mászkál, és én ha pl. a gazdi 'ül!'-t mond és leülök jön az a hang.. és a jutalom szóval lehet, hogy én vagyok a butus kutyus de szeritem ez jót jelent =)
Tudok ennek hála ülni, feküdni, pacsizni, maradni. Majd még tanulnom kell, hogy okos nagyfiú legyek : Igen.. mert már a mancsaim emelgetem pisinél.. Igaz, hogy feldőltam párszor de emelem!!
Karácsonyi ajándékom már megettem, és az új pokrócot is bejárattam
Mami azt mondta, semmit se érdemlek mert mindent csak szétrágok, de ez nem is igaz!!! Én szoktam törni és borítgatni dolgokat Szóval nincs igaza. Néha kismalac vagyok, néha kiscica.. attól függ, hogy mit tettem Vagy a sárban dagonyázok vagy a radiátor mellett melegedek.
Egyik nap sétáltunk, és mit láttam? Életem nőjét Szép fehér bunda, kecses járás, és egyszerüen leírhatatlanul tökéletes Meg kellett ismernem.. Persze mami rögtön jött, hogy kicsi vagyok és majd még ráérek csajozni és ha ennyire férfi vagoyk akkor majd vigyem ki magam után én a szemetet... búsan elmentünk de elkértem a hölgy msn címét, így lesz folytatás.. most a következő randimat beszélem meg De erről majd még mesélek, hogy alakult...
Ha addig is nem írnék akkor minden kedves kutyának, és gazdinak BUÉK

Hozzászólások száma: 1

Írta Merciemadafaka gazdi (Samu), 2009. December 31. 09:41:44 #254051

Köszi Remélem be tudok még egyet mert ő foglalt A legjobb ha a mami aggódik nektek is pacsi és BUÉK