‹‹‹ vissza Darius adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Meredith gazdi (Darius), 2010. February 24. 14:51:22 #5902

Ez ilyen könnyű...? :O

1 hét telt a műtét óta..!Azt hittük,hogy Darius tanult az esetből és végre megkomolyodik.Ám ez koránt sem így történt!Féltünk is,hogy majd esetleg nyalogatja a sebét,vagy éppen nem akar majd enni,mert fáj a lába,vagy valami hasonló.De arra nem gondoltunk,hogy nem is fájlalja majd a lábát és szaladgál mint pók a falon.Mert jelen pillanatban ez történik! Persze ez jó dolog,hogy nem fáj a lába,de jobb lenne,ha inkább pihentetné,minthogy egész nap talpon van.A család,nem a kutyát kennelben tartás híve,de muszáj azzal korlátoznunk Darius mozgását,hogy bezárjuk a kennelbe.Viszont ez sem olyan egyszerű,hisz Darius,Jenna nélkül meg van veszve,így kénytelenek voltunk építeni mihamarabb egy új kennelt,hogy Jenna is Darius mellett lehessen,csak éppen nem egy helyen.Ezzel egyhítettünk Darius szívfájdalmát.. És,hogy mi ilyen könnyű Darius számára? Maga a szaladás.Természetesen minden nap 10 percre kivan engedve az udvarra,hogy mozogjon egy kicsit.Viszont,abban a pillanatban mikor kinyílik a kennelkapu,Darius vágtat is a kapuhoz,vagy pedig rohangászik úgy,hogy meg sem lehet állítani.A legszebb az az egészben,hogy egyáltalán nem sántít,sőt észre sem lehet venni a lábán semmit(nincs bedagadva),csak a vágás nyomát lehet látni.Tehát,hamar túltette magát a dolgon.A varratszedés majd jövő hét kedden lesz,aztán majd csak fél év múlva kell kontrollra menni! 1 hónap múlva azt hiszem,többet mozoghat majd,de addig is sajnos el kell viselnie a bezártságot,hisz mindent a gyógyulásért!
Meredith,Darius gazdija!

Hozzászólások száma: 2

Írta Meredith gazdi (Darius), 2010. February 27. 09:10:42 #366451

Én már most teljesen makk egészségesnek érzem magam! De inkább megfogadom a tanácsotokat és pihenek...
Nagyon sajnálom ami a fiaddal történt! Jennát a testvéremet is elütötte sajnos egy autó még régebben,de semmi komoly baja nem lett!

Írta BETTYCOCKER gazdi (Lusy), 2010. February 26. 18:39:46 #365563

Hala istenek hogy gyogyulgatsz!! Csak ne vagtassss!Kerlek te szep fiu
Biztos vagyok a gyogyulasodban,mert a fiam is igy jart majdnem.
Csak ot 1auto utotte el .De nem o volt a hibas!!A sofor fel ment a jardara s igy csapta el.Neki is csavarok voltalk a lababan meg platina.
O sem volt kulombb nalad szaladgalni akart friss mutettel

Vigyazz magadra bird ki ezt a par honapot gazdid mindig csak jot akar neked
Tovabbi gyogyulast!!!