‹‹‹ vissza Mini adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Minipes gazdi (Mini), 2012. August 15. 21:39:24 #21331

HARMADIK SZÜLINAPOM

Eljött megint a Nagyboldogasszony. Engem is ő hozott, immár 3 éve!
Boldog vagyok, mert fődigél a bazi nagy birkacombom, amivel ünnepelhetek
Ebben az évben is nagyon sok minden történt. Volt, hogy nagy útra mentünk anyával meg apával, aztán olyan is volt, hogy a házat fordították ki a 4 sarkából. Én mindig ott voltam, minden fotón én vagyok a legfontosabb szereplő!
Apával tavasz táján nagy építkezésbe kezdtünk. Istállót épített, én pedig minden nap ott voltam vele, és segítettem amit csak tudtam. Ez általában abban merült ki, hogy jóóól megugattam mindenkit, aki csak megközelítette a területünket. Aztán jött néhány bocika, és bele is költöztek az építménybe. Eleinte nagyon féltékeny voltam rájuk, de aztán rájöttem, hogy engem még ugyanúgy szeretnek, és ráadásul a marhák kakija nagyon finom Úgyhogy összebarátkoztam velük.
A másik nagy hírem, hogy nemsokára kistesóm fog születni. Embergyerek lesz, Koppány lesz a neve. Mióta ezt tudom, anyára is fokozottan figyelek, nem csapódok a hasába nagy lendülettel, csak óvatosan szeretgetem. Ha valaki csak megközelíti őt, én bizony nagyon élénken figyelek, többnyire morgok is a miheztartás végett. Alig várom, hogy meglegyen a kisöcsém!
A dokim, akit régen nagyon szerettem most kiesett a kosárkából nálam. Kétszer is ivartalanított, egyszer elszúrta, másodszor "csak" a varratokat hagyta bennem, amitől csúnyán begyulladt a bőröm. A legutóbbi merénylete az volt, hogy holmi vacak ekcéma miatt kopaszra borotválta a fenekemet A szüleim azt mondták, többé nem visznek hozzá, majd előtalálnak egy másik bökdösködőst. Csak keressenek, úgyis megeszem!!

Most viszont megyek, és ünnepelek a birkacombbal.

Isten éltessen sokáig engem a szülinapost, minden barátomat és cimbikémet, minden kutyust és minden jó gazdikát!

miniMini

Hozzászólások száma: 1

Írta kistappancs gazdi (Tapi), 2012. August 22. 14:11:17 #1308834

Isten éltessen miniMinikém!

Nagyon sok kellemes és kellemetlen dolog történt veled,de Te a nagy túlélő remekül veszed az akadályokat!

Maradjál mindig vidám .
Az embertesóhoz gratulálunk!

Pusssssz