‹‹‹ vissza MAYA adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Misty gazdi (MAYA), 2010. July 30. 14:05:31 #9608

Orvosnál voltam...

Még nem meséltem a másik gazdimról,ő a nagyim,anyukám anyukája.ő szupernagyi,mindent megenged.Persze elő kell vennem a szívetmelengető pofimat,és enyém a világ.Cukrot ad meg mindent.Ha úgy nézek bármikor ki visz ,persze vele csak lazulni lehet mert ő olyan sétás gazdi.Szokott azért játszani is csakhát már nem olyan gőzerővel.sokat beszél hozzám főleg ha ketten vagyunk.Jó hallgatóság lehetek mert csak mondja meg mondja...De nagyon szeretem.Egyszer történt,hogy anya elvitt egy helyre ahol több kutya volt és fura szagok.Hallottam ám ahogy a kutyákok beszélnekl.Ez rossz hely,meg bántanak itt minket.Nem értettem miért jöttünk akkor ide,mert a gazdim nem akarhat rosszat nekem.gyorsan hozzábújtam anyához,meg nagyon jó kislány is voltam,és a szívehez szóló pofit vettem elő hátha így megszán és hazavisz.Nem tette! Aztán eljött az idő és akkor megláttam őket a kék ruhásokat.Nem néztek ki gonosznak,persze nem mentem a gazdi mellől,mert még azért ki tudhatja.Semmi nem segített,hát jó akkor a póker arcomat vettem elő.Ez se hatott meg senkit.Hát ezeknek a kék ruhásoknak nincsen szívük vagy mi?!Egyikük nyomkorászott,meg tapizott engem a gazdim beszélt velük,lehet most vitatják meg a sorsom,te jó ég hová fussak.Egyszer csak megláttam az ellenséget.A tűt.Azt hittem elájulok,mi lesz velem mi lesz a szerelmemmel meg a pajtikkal,na és a nagyimmal.Megkaptam az oltást ,és csodák csodájára nem is sírtam.De csak nem mentünk még el jött még egy rossz dolog lecsapoltak.Leszívták a véremet,a gazdim jobban remegett mint én.Hát elkezdtem őt vigasztalni,hogy ne féljen.Megnézték a véremet,piros volt tehát minden ok.De innetől kezdve nem kaptam ám nasit.Meg le is fogytam egy kicsit.De ez volt a cél,mert szerintük duci voltam.Hö ekkora sértést.Azóta jobb futni is.Csak a nagyi van megsértődve,mert anya mondta neki nem szabad adnia nasikat.Ő azt hiszi ,hogy akkor én azt hiszem nem is szeret,ha nem nasiztat.De én tudom ám ,hogy ez nem így van!De néha úgy teszek mintha mégis.
Szép napot nektek!

Hozzászólások száma: 1

Írta ntimea gazdi (Szuzy), 2010. July 30. 12:44:27 #595724

Hát jó kis kalandod volt - nem mondom!
Amikor én mentem ilyen helyre a doki bá' csak a szemöldökét húzta fel, mert én beröpültem a rendelőbe.... azt hitték meghibbantam . Hát nem tudtam mit akarnak tőlem, egyszer csak elálmosodtam és felvágott pocival ébredtem . Túl éltem
Azért annak örülök, hogy neked is piros a véred.... az jó jel.... a lehető legjobb..... akkor már a nasi is....., na jó azért azt hanyagold ....nem lehet könnyű... ha nekem nem adnak, akkor kukázok..... ez sem könnyű, mert mindig elveszik.
Vigyázz magadra, és ne engedd,hogy össze-vissza szúrkáljanak