‹‹‹ vissza Susie adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta mkangie gazdi (Susie), 2014. November 04. 14:50:45 #24473

Szombati kaland...

Hát az úgy történt, hogy a gazdik autóval elmentek valahova.....mi meg a kisgazdival itthon maradtunk. Aztán Manó- szomszéd labi kislány, kb. annyi idős mint én, 5 hó körül - gazdijai is elmentek.....óóóó, gondoltam, na itt az alkalom....ástunk Manóval egy akkora de akkora gödröt a kerítésnél....hogy simán oda vissza át tudtunk bújni, Manó nálunk vendégeskedett....én meg nála....

Akkor buktunk le, mikor a kisgazdihoz jött valaki, és észrevette, hogy hárman rohangálunk a kertünkben......csudi jó volt ám!!!

Mindent megmutattam a Manónak, még az eldugott botjaimat is....igaz kicsit feltúrtuk a virágokat.....de mind a hárman benne voltunk, nem csak éééén....

Különböző dolgokat csináltunk, volt virág sétáltatás, labda szétrágás, cipő cibálás, vízben fröcskölés, ettünk málnát meg diót is.

Aztán átmentünk Manóékhoz, és ott is hasonló jókat játszottunk, megtanítottam mire való az az izé amibe a lábukat csiszálják a kétlábúak....jól szakadtak....nem volt gond. ott vannak még más állatok is....két lábuk van és furi hegyes a csőrük, jól be vannak kerítve, nem tudtunk oda menni. De nem baj, majd ha nagyobbak leszünk!!

Aztán a kisgazdi kicsit sipákolt....és sittre kerültünk. A kennelbe kellett lenni, míg a gazdik haza nem értek. Manót meg haza vitte. És az ő gazdijával becsinálták a frankó kis átjárónkat.

Nem haragudtak a mi gazdijaink, hallottam mikor a szomszéddal beszélték, hogy legközelebb a kapun jöjjenek át bátran remélem nem sokára így is lesz!!


Hozzászólások száma: 4

Írta mkangie gazdi (Susie), 2014. November 09. 05:47:43 #1562660

Drága barátaim, köszönjük a kedves szavakat! A rabság kenyerét nagyon rövid ideig "ettük", kb. 10 perc volt....és aztán óriásit sétáltunk. Szóval minden rendben!!!
Puszi: Sue és Pamacs

Írta erikacsjne51 gazdi (MELÍR), 2014. November 07. 18:32:56 #1562039

Na ja, ha ilyen módon tudtátok rávenni a gazdikat egy kis szomszédolásra, hát Istenem, így kellett csinálni. Nekünk a gazdi házhoz hozza időnként a szomszéd Szotyikát, akivel nagyon sokat birkózunk és futunk, igazából ő egy kimeríthetetlen energia forrás...Igaz, én nem járok kutyaoviba, mint te, gondolom a játék ott aztán kielégítő! Azért vigyázzatok a rosszalkodással, nehogy sokat kelljen raboskodnotok!

ölelő mancsokkal
Melír

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2014. November 07. 07:15:58 #1561727

Ugye csak addig lesztek sittesek, ameddig felállítják a virágokat és akkor megint mehet a kerítésbérlet . Költözzetek hozzánk, jöhettek velem minden nap a parkomba, ott lehet már jókat szaladgálni, és ezerkettő illat van, amit követni élvezet. Olyan kétlábu pihés a mi szomszédunkban is van, de azokat csak meglátogatom, nem megyek át hozzájuk, ők most a gyomirtóbrigád, mondta a gazdájuk. Én Vacakommal játszom, hogy felvidítsam. Nagyon jó lenne, ha lejárna a büntitek, mert ezért nem bünti, hanem dicséret jár, hogy ilyen kreatívok voltatok !

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. November 04. 17:13:29 #1560677

Ez nagyon jó buli lehetett
Kár, hogy én nem lehettem köztetek, én is szívesen beszálltam volna a virágjárásba annál is inkább, mert itthon mindig rám szólnak, ha bemegyek a virágoskertbe De azokra a kétlábúkákra is kíváncsi lettem volna, akik el voltak kerítve Klassz napotok lehetett és szerintem ezért a jó kis bulizásért nem bünti, hanem juti járt volna Legközelebb nyissák ki a kaput a gazdik