‹‹‹ vissza Liza adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Nicky12 gazdi (Liza), 2009. December 30. 09:26:49 #4359

Nem tudom elhinni :'(

még magam sem hiszem el: Liza nincs többé!! megműtötték és ma reggel a kórházból telefonáltak... egyébként nem gyomorrontás volt, hanem lenyelt valami szőnyegdarabot a házából, mert szétrágta.és az orvos azt mondta, hogy túl sok méreganyag volt már a szervezetében
nekem soha, tényleg soha nem kell másik kutya.soha!!

Hozzászólások száma: 6

Írta Huncutka22 gazdi (Tappancs), 2010. January 13. 14:04:28 #276275

Kedves Liza gazdija!

Hidd el, átérzem a fájdalmad!
Nekem is volt egy kutyám, akit nagyon imádtam, és miután elveszítettem nem akartam kutyát. Most van egy kis foxim, akit imádok, és elfeledtette velem valamennyire a másik kutyámat a macit, de véglegessen nem fogja tudni.De valahol vár Rád egy másik kutya, aki bizti nagyon fog szeretni

Írta Ancsika gazdi (Lilike), 2009. December 30. 13:28:55 #252201

Szia!

Én se tiszem el!Ez olyan, de olyan borzasztó!Nekem 3 hónapja halt meg rajogva imádott spanikám, akivel majdnem 10 gyönyörű és élményekkel teli éveket tölthettem el.Azóta nem térek magamhoz, űr az életem, néha rámtör a zokogás... hiába van ez a kis pici...Bár vele jobb, egy tündér, de...ő nem Yariska!
Rettentő mit érezhetsz, és, én ezt nem értem.A terrier alapvetően szétrág mindent.Elzáródhatott a bele a szőnyegdarabtól,..vagy a kioldódott ragsztótól?Hihetetlen mik vannak.Annyira kell figyelni rájuk, de látod, néha sajnos még ez is kevés.
Nyugodjon békében Lizike, és remélem nagyon de nagyon boldogok odafönt az örök vadászmezőkön, és talán már találkozott is az én Yarikámmal, és most játszanak fájdalmaktól mentesen. Sajnálom! Lili

Írta Nicky12 gazdi (Liza), 2009. December 30. 12:02:26 #252055

Köszönöm szépen mindenkienk, nagyon aranyosak vagytok! Valahogy majd csak kiheverem... ha lesz is kutyám, Lizának már biztos nem fogják hívni!! A kutyamennyországban remélem hogy találkozik az előző kutyámmal, Johnnyval Elfelejteni sosem fogom, de idővel biztosan jobb lesz.

Írta kendemonika gazdi (Kitty), 2009. December 30. 11:35:00 #251989

Öszinte részvétem a kicsi Liza miatt. Nyugodjon békében. Kedves gazdi neked vigasztalódást kívánok nehéz ezt feldolgozni és sok idő kell hozzá amíg valamelyest mérséklődik a fájdalom, és én is egyetértek Döncikével hogy soha ne mondjuk azt hogy soha és lehet még másik kutyust is így szereteni. Hiszen a szív egy csodálatos szervünk amelybe nagyon sok mindenki belefér és mindíg juthely egy új teremtménynek is. Tapasztalatból mondom, hiszen én is elveszítettem a kicsi Tinkámat 16 év igaz barátság után és azt hittem nem élem túl de újjászületett a Kittykében és mostmár mindketten itt vannak a szívemben és mindkettőt imádom. Tudom most nagyon nehéz de a szívedben ott marad örökké.
Kicsi Liza nyugodj békében!
Kitty, Tinka és Gazdijuk

Írta milda gazdi (foltika), 2009. December 30. 10:13:19 #251832

Nyugodj békében kicsi Liza

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2009. December 30. 08:39:48 #251736

Tudom, hogy most nagyon szomorú vagy, hogy gyönyörű kis Lizácskádat elveszítetted, de nem mondj ilyet, hogy soha többé. Ezt az egywet nem szabad mondani. Lizácskát gyászold meg, búcsúzz el tőle, és gondolj rá mindig szeretettel. Ha ezen túl vagy, akkor pedig kezd elölről egy új kutyussal, aki persz nem olyan mint liza, és nem is szsbad tőle ezt elvárni.
Én is nagy hibát követtem el, amikor első kutyám halála után hosszú évekig nem kellett kutya. Most már tudom, hogy rengeteg örömtől, nagyszerű percektől fosztotta, meg magamat, ráadásul néhány kutyán segíthettem volna ennyi hosszú év alatt. Szóval, adj esélyt egy másik kutyának, Liza is örülne neki, hogy egy kutyarása boldog helyette.
A kölyökkutyák sajnos nagy odafigyelést igényelnek, mi is izgultunk mindig amikor Döncikét kicsi korában egyedül hagytuk a lakásban. Átnéztük kutyaszemmel, mi az, ami veszélyforrás lehet számára (konnektorok, vezetékek stb.) Én még kicsi labdát sem vettem neki, nehogy szétrágja. Azóta is csak velem játszik, játékot nem vesz a szájába.
Nyugodj békében kicsi Liza és vakkants a gazdinak a távolból is.
Rita, Döncike gazdija