‹‹‹ vissza Döme adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Nicol-om gazdi (Döme), 2010. November 05. 20:19:53 #11725

A kezdet...

Kedves Barátaim és Látogatók!

Igaz már pár napja regisztrálva vagyok, de itt az ideje hogy bemutatkozzak!!
Dömének hívnak. Anyukámmal, apukámmal a mamival meg a nagynénivel élek!
Van még egy másik cica is itthon, őt Cincinek hívják. egy bazi nagy fehér cica. de hiába nagy, a bunyóban én vagyok a nyerő.
Egy szép házikóban élek, nagy udvarral. a szomszédokkal jól kijövök, sok cica és kutya él a környéken. a szomszéd néni mindig megengedi hogy az ágyában aludjak, és finom hamit is kapok tőle.
Sokszor rosszalkodok is. megtámadom anyát, és apát akinek harapom a kezét és lábát ők ilyenkor midig lehordanak engem, hogy nem szabad, de olyan jóóó!!! nem nagyon érdekel amit mondanak.
Mindenki nagyon szeret engem. Egyszer már eltűntem, a szüleim egész nap kerestek, mire este megtaláltak egy nagy fa tetején, amire felmásztam mert fincsi galambok laktak a tetején, de le már nem volt olyan könnyű jönni
Lakik a nagynéninél egy papagály, akire nagyon fáj a fogam, de nem engedik hogy játszak vele.
Lakott velünk egy kutyus is, Alíznak hívták, de ő sajnos beteg lett és meghalt. nagyon hiányzik, sokat játszottunk.
Szülő anyámat Jancsinak hívják. ( nem ér nevetni!). Ő a Karai mamánál lakik.
Van egy kishugom is, ő Özil, eddig egyszer találkoztunk, de nem sikerült valami jól a randi, mert rögtön jól megvertem a hugit. Nehogy már az én kedven egeremmel akarjon játszani!

Vegyen magának!

Anyukám szerint én vagyok a legszebb cica a világon. Mindig puszilgat, de ez nekem már sokszor ciki. én már nagyfiú vagyok! Nem engedi hogy éjjel csavarogjak, mindig a kapuban áll, és ha kell sokáig hívogat engem. nagyon szeretem anyukámat.
Aludni a pincében kialakított helyemen szoktam. végül is az enyém az egész pince! külön kis lakrész. aludtam már fennt a lakásban is, de annak mindig valami rossz vége lett. reggelre leszakadt a függöny meg ilyenek. de nem én voltam a hibás, csak gyenge volt a csipesz ami a függönyt tartotta
Röviden ennyi...
Majd még jelenkezem!
Üdv Döme

Hozzászólások száma: 1

Írta rexsona gazdi (frici), 2010. November 05. 20:45:58 #723088

Szia Döme nagyon aranyos bemutatkozás volt igazi rossz fiu vagy.