‹‹‹ vissza Lili született Érzés adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Niki1988 gazdi (Lili született Érzés), 2011. June 19. 16:12:43 #16120

Már megint olyan elfoglalt voltam, hogy rég írtam

Képzeljétek, gazdim levizsgázott az egyetemen /persze velem együtt/ és kitűnő lett - így aztán én is. Most túl vagyunk a második éven, és élvezzük a szünetet.
Ezen a héten elutaztunk gazdimmal Csepelre. Húúú, de régen jártunk már ott, most ott voltunk egész héten, pénteken jöttünk haza.
Nagyon jól éreztem magam, sokat rohangáltam, mert volt ám ott sok labrador, akikkel játszhattam, meg sárdagonyázhattam. Ki is fáradtam rendesen. A doktor bácsi is megvizsgált és nagyon megdícsért, hogy milyen szép egészséges vagyok, s közben kaptam egy szurit veszettség ellen, de észre sem vettem. Még, hogy én veszett, legfeljebb veszettül játékos
Pénteken mami jött értünk kocsival az állomásra, annyira örültem annak is, hogy újra itthon lehetek, mert mindenhol jó, de legjobb otthon.
Ha minden jól megy, akkor még a nyáron megyünk több hétre vissza Csepelre, úgyhogy rosszalkodhatok majd megint egy kicsit.

Közben - még mielőtt elutaztunk volna - voltunk a gazdival és annak egyik csoporttársával a Csónakázó tónál, ahol sok-sok kiskacsa, meg bontjukat banbán figyelő bácsik is voltak.
Szerencsére nagyon jó idő volt, így aztán huss belevetettük magunkat - mert közben megismerkedtem egy másik kutyussal - a vízbe. Annyira jó volt. Én imádom a vizet.

Most befejezem, mert a gazdim keres, megyek hozzá, s megpróbálok hamarabb is írni.

Sziasztok vauuuuuu

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. August 29. 17:41:15 #1075307

Szia drága Lilike

Mivel nagyon régen voltam Nálad, gondoltam megnézem hogy vagytok. szívből gratulálunk gazdidnak a kitűnő eredményért. Örülök, hogy ilyen szép nyarad volt, és ennyire jól érzed magad a gazdival. Nemsokára vége a vakációnak és nem csak gazdinak, hanem neked is kezdődnek a dolgos (tanulós) hétköznapok. Remélem, még sikerült elmennetek Csepelre a nyár folyamán. Találkoztam én is kutyusokkal, akik nagyon szeretnek fürödni. A mi városunkban is van egy tó, ahol szeretnek fürödni a kutyusok. Én nem mertem belemenni a vízbe. Nagyon nagy szeretettel kívánjuk, hogy gazdinak a következő tanév is olyan sikeres legyen, mint az előzőek. És jó munkát kívánunk Neked is szeretettel Luluék