‹‹‹ vissza Lili született Érzés adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Niki1988 gazdi (Lili született Érzés), 2010. July 31. 18:36:28 #9636

Újra itthon

Képzeljétek, tegnap hazajöttünk vonattal a gazdimmal. Megkaptam a csippet a nyakamba, de észre sem vettem, hogy a doktorbácsi mit matarász rajtam, azt hittem, hogy hülyéskedik.
Egyszóval, nagy nehezen kivergődtünk Csepelről a Keletibe, már nagyon fáradtak voltunk a gazdival, én is mert egész héten rengeteget játszottam, meg dolgoztam is. Aztán felszálltunk és elindultunk haza.
Tudtam, hogy biztos otthon - Szombathelyen - a mamim (gazdim anyuja) kinnt lesz értünk az állomáson kocsival, mert mindig ki szokott elénk jönni.
Nagyon izgatott voltam, igaz, hogy fáradt is, de aztán megláttam a mamit és boldog voltam, mikor végre találkoztunk, alig bírtam visszafogni magam, hogy a nyakába ne ugorjak. Mami is nagyon örült nekem és persze a gazdimnak. Ment a nagy pusziszkodás, aztán utána - mivel mami általában mindig ugyanoda parkol - odavezettem a gazdit az utóhoz, s képzeljétek, mivel mami elrakta a csomagtartóba gazdim hátizsákját és csak a vezető ülést nyitotta ki, véletlenül oda ugrottam be.
Na az lett volna szép, ha én vezetek hazáig , de mami szólt, hogy gyerekek nem azon az ajtón, hanem eggyel hátrébb.
Beszálltunk gazdival és hazakocsikáztunk.
Nagyon szeretek Csepelen lenni, mert találkozom a barátaimmal, a kiképzőkkel, de nagyon boldog voltam, hogy újra itthon lehetek.

Most ébredeztem fel, mert ezen a héten bizony annyit rohangáltam, hogy ihaj.
Ma délután már lennt játszottunk gazdival az udvaron, labdáztunk, amit nagyon szeretek, mint már korábban is írtam.
Most nemsokára lemegyünk, aztán hamarosan jön a vacsi.... nyam, nyam.
Képzeljétek, ma mamit megkérte a gazdi, hogy vegyen kutyasípot, hogyha messzebb vagyok tőle, akkor ne kelljen kiabálnia.
Mami elment kocsival és hozott.
Utána gazdival lementünk az udvarra és pár perc alatt meg is tanultam. Igaz, hogy kaptam is jutifalatokat. Bocsánat, hogy dicsekedtem egy kicsit, de nagyon megdícsért gazdi és mami is, mert képzeljétek, mami kiabált fenntről, hogy jöjjek fel, mire felszaladtadtam gazdi meg vissza hívott a síppal.
Most befejezem. Sziasztok

Hozzászólások száma: 0