‹‹‹ vissza Szindi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta nikolett92 gazdi (Szindi), 2009. August 06. 20:13:53 #1381

EB ÖNÉLETRAJZ!!!!!!!!

Üdvözlök minden ide bekukkantót!!!!!!!!!!

A Bunter Schmetterling Cindi nevet kaptam de mindenki csak Szindiként ismer!
5 hónaposan választott ki engem egy család 8 másik kis testvérem közül!!!!
Eléggé félénk voltam kezdetben.....emlékszem hogy amikor oda kerültem a családomhoz elbújtam a kukájuk mögé és nem akartam elő jönni nagyon meg voltam rémülve és egy kicsit szomorú is voltam, hogy el kellett szakadnom a szüleimtől és testvéreimtől. De harciasságomról épp úgy mint félénkségemről megbizonyosúlhattak az új gazdáim!!!!! Amikor már egy kicsit bátrabb lettem és elő merészkedtem a kuka mögül egy másik velem egy helyen tartózkodó kutyára lettem figyelmes..... egyből leadtam rá a figyelmeztető ugatásokat .....talán azóta van eldőlve, hogy én vagyok a "FALKA VEZÉR" de ő sem panaszkodhat néha van úgy, hogy amikor ugatva vitatkozunk egymással övé az utolsó szó.
A harciasság mellé még a rosszaság is párosúlt. Papucsokat és cipőket ítéltem halálra. Ezek után már nem nagyon merték elől hagyni a gazdáim a még épen hátra maradtt lábbeliket. Amikor már jobban otthon éreztem magam egy kis lakberendezésbe kezdtem és rájöttem hogy nekem nem nagyon tetszettek a házban lévő szőnyegek alakja így lakberendezési tudományomat kiélvén megcsipkéztem azokat a gazdáim nagy örömére! Azért a szőnyegek nem lettek előlem elrakva maradtak az eredeti helyükön ...........egy szerintem sokkal szebb külsővel!!!!!!!!
Aztán a kreativitásom még megmutatkozott a kertészetben is. Egy pár virágot amit úgy láttam hogy nem illett oda.........kigazoltam. Kisebb bokrokat "nyírtam formára".
És a kertben itt-ott ásogattam. Nos hát ennyit a rosszaságaimról!
Az egyéb rosszalkodásaimon kívül még kedvenc hobbyaim közé tartozik: a futkározás, fadarabok rágincsálása, és egy "fémgolyóbis "nevezetű játékszer ami tényleg olykor jó szórakozás tud lenni de a kitalálója és megalkotója néha túlzásba is tudja vinni a macerálásomat vele!!!!!! Szeretek még sokat szúnyókálni!
Ennyit rólam!!!!

Vau! Vau!


Hozzászólások száma: 5

Írta táncosbarbi gazdi (Mancs), 2010. October 06. 13:00:39 #684427

Te tudod a jó élet titkaitNagyon aranyos kutya vagy,én is hasonló természettel lettem megáldva

Írta Hohó gazdi (Alex), 2009. October 23. 11:22:20 #157786

Te rosszcsont !

Írta anna10 gazdi (Szotyi), 2009. October 10. 19:31:27 #140127

de jo a bemutatkozásod nagyon tetszik
cuki
puszy

Írta orchidea gazdi (Tappancs), 2009. August 19. 05:03:28 #75182

Ötletes kis bemutatkozás. Így legalább megtudtam milyen rosszcsont vagy Szindi! De nem jó ha valaki mindenben tökéletes. De tényleg tökéletesen jó bemutatkozás.

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. August 12. 06:51:10 #66090

Drága barátnőm!
Te aztán tudtad, hogyan lehet próbára tenni a gazdik idegeit! Gratula neked!