‹‹‹ vissza Szuzy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ntimea gazdi (Szuzy), 2011. May 17. 20:30:35 #15535

Anya szíve nagyon szomorú

Anya a könnyeivel küszködik ! Meg kellett vernie Zsiványkát !
Ilyen borzasztó dolog még nem fordult elő... amikor vitte az ennivalót Zsiványkának és Pamacskának - Zsivány neki esett a kicsinek és alig tudta anya leszedni Pamacsról ! A sebzett nyakát harapta , szegény Pamacska elbújt egy bokor alá, anya alig bírta kicsalogatni..... most megint nagyon bizalmatlan . Szegényke, nem elég a baja, most még a szeménél is sérült és a nyakicája is vérzett újra... Most kezdhetjükelőröl a rehabilitációt .
Zsiványka nagyonszégyelltemagát, de már késő volt

Szuzy

Hozzászólások száma: 4

Írta Landerra gazdi (Marcipán), 2011. May 18. 08:10:38 #941114

Kérlek Szuzy anyácskája............... mondj valami hírt nekünk Kétségbe vagyunk mi is esve Ugye előkerült Pamacska??? Zsivány pedig biztos soha többé nem fog rosszalkodni............ és biztos nagyon megbánta a dolgot
Nagyon szeretünk, és nagyon sokat gondolunk Rátok!
Bárcsak kicsit közelebb laknánk egymáshoz..........Most tudnánk mi is szaladni Pamacsot keresni....

Írta ntimea gazdi (Szuzy), 2011. May 17. 21:19:36 #940986

Nagyon nagy baj történt
Anya visszament még a fiúkhoz, hogy minden rendben van-e. Egymás mellett feküdtek. Anya adott mindkettőnek jutalomfalatot, de nagyon figyelmetlen volt, mert a kapu résnyire nyitva maradt. Pamacs kisurrant és mint egy őrült szaladt-szaladt. Anya utána autóval, de nem tudta magához csalogatni . Egyszer odajött, de csak kikapta a kezéből a jutifalatot és szaladt tovább. Anya hívta a gyepmestert is, és bekapcsolódtak a rendőrök is. Már nagyon fáradt volt Pamacs, de csak futott. Anya most (másfél óra elteltével) veszítette el szem elől...
Most anya nagyon sír, mert nem tudhatjuk hol éjszakázik, mi lesz ha a sebe szennyeződik...reggel kapnia kell a következő gyógyszerét... és egyáltalán mi lesz most?

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2011. May 17. 19:00:29 #940851

Szegény Pamacs,biztos nagyon fájt neki.
Szerintem legközelebb külön kell őket etetni,mert Zsiványka féltékeny.
Csak nehogy megint bántsa féltékenységből,vagy mostmár bosszúból.
Nem lehet őket inkább külön zárni?
Kitartást kívánok a mamidnak ehhez a nagyon nehéz dologhoz.

Írta Evamama gazdi (MAFFIA), 2011. May 17. 18:58:41 #940848

Tudod a befogadott, előtte kóbor állatokban az ösztön és a farkastörvény munkálkodik. Nem akart rosszat Zsiványka, de úgy gondolta, a kaja az övé. No meg persze Pamacska is félénk, beteg, ezért még nagyobb volt az önbizalma Zsiványkának.
Ezt azért merem leírni, mert mi is befogadottak voltunk mindannyian, mi is így bántunk a gyengébbel. A gazdi munkahelyén is van két odaszegődött kutyus, ők is hasonlóan viselkednek.
Sok kitartást kívánunk a gazdinak, nagyon sok nevelésre és küzdelemre lesz szükség, hogy lefaragja ezeket a "vadhajtásokat", visszanyerje Pamacska bizalmát,elhitesse Zsiványával, hogy Pamacs vele egyenjogú kutyus.