‹‹‹ vissza RAMBÓ adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta nyuszó gazdi (RAMBÓ), 2009. October 30. 13:44:44 #2964

Harapás :'(

Gazdi: Délután egy órakor mikor serénykedtem az udvaron,egyszer csak azt halottam hogy a Rambó vonyítva mint a rakéta fut a ház ajtajához és sír.Előtte a nagy kutyával játszott,nem is volt baj semmi.Hogy mi történt nem láttam sajnos.Rohantam hogy megnézzem mi lett a Rambóval,erre azt látom a szeme fölött-alatt,a szája és a szája alja szétvan harapva.Halatmas harapást kapott,szétnyílt sebek tátongnak.Ami szerencse,a szeme ép és egészséges.Nem tudom mi ütött a nagykutyába,de valamiért megharapta a Rambót.Eddig mindig óvta a kiskutyákat,és most megfordult benne valami.Mostmár a kis yorkikeverékre is vigyázni kell,nehogy azt is megharapja.
Félelmetes szegény Rambó csak sír.Gyorsan bekentem betadinnal nehogy elfertőződjenek neki a sebek,és most lefeküdt aludni,enni nem hajlandó a Rambó
Remélem hamar begyóyul neki a sebei,de ha ez megint előfordul,egy kis vita is,azthiszem a nagykutyát elaltattatom.Sajnos mostmár én magam is félek,hogy akármikor rámtámadhat,ki tudja mi jár a fejében.

Hozzászólások száma: 6

Írta Nesi gazdi (Gigi), 2009. November 05. 08:55:18 #177597

Szia Drága Szerelmem!!!
Anyuval most olvastuk,hogy mi történt veled ... Nagyon szomorúak lettünk...
Zeusznak volt hasonló története amikor még pici volt.Tysonnal...
Eleinte semmi gond nem volt.Tyson óvta,védte,játszottak...
Aztán egyszercsak megtörtént a baj! Majd letépte a fél arcocskáját
Az volt a baj, hogy Zeusz elkezdett férfiasodni és ezt Tyson is megérezte ...
Barátból ellenség.
Azóta nem találkoztak ...
Na,ennyi az ő történetük.Gondoltam megosztom Veletek, addig sem a sebekre gondoltok!
Mihamarabbi gyógyulást kívánunk Neked!!!
Millió puszi
Gigi, Zeusz és Anya

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. November 02. 20:16:35 #174838

Mi ennél szorosabb felügyeletet igénylünk. Rambó abba a korba ért amikor szeretné kipróbálni, hogy ki-mit-tud. Ez felügyelet nélkül sajnos ide vezethet. Én is kaptam már a nagykutyáktól, ha megérdemeltem. Vissza azóta sem adhatom, mert mindig rám szólnak, ha nyerésre állok. Ezért inkább jóban lettünk, de nem volt egyszerű.

Írta Minimanó gazdi (Hannah), 2009. October 31. 10:00:55 #170875

sok gyógypuszi Rambónak!!ebbe a hónapba mi is megjártuk.elénk rohant egy nagykutya és elkapta a hátsómat.az egyik sebemet össze kellett varni most már leestek a sebek(4db +szememnél karmolás)de még látszik.én már jól vagyok.remélem te is hamar jól leszel

Írta milda gazdi (foltika), 2009. October 30. 17:09:56 #170077

Sok gyógysimit küldünk Rambónak

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2009. October 30. 13:15:25 #169643

Én is küldök gyógy puszit :
Kicsi és Jenny is sokszor összekapnak még ma is . szerintem féltékenységből fakad a dolog, legalább is úgy látom . Mert mikor Kicsi picike volt akkor Jenny rámorgott , és az akarata teljesűlt is . Igen ám , de mikor Kicsi megnőtt már nem hagyta magát elnyomni! Mire szétszedtem őket adigra mindenki csupa vér lett ! Lett egy kis nyugi, de mostanában megint megy a morgás. Néha szerintem el kell nekik dönteni ki a főnök , és ők ezt így oldják meg. Bár nem vagyok szakértő ez csak tapasztalat. Vigyázz a Rambóra nagyon!

Írta Ágijjjé gazdi (Sába), 2009. October 30. 12:16:53 #169563

Én nem tudom?! Lehet, hogy a kutyáknál is front van? Néha Sábának is "elborul" az agya, és akkor aztán nem számít semmi. Nincs olyan nap, hogy ne hallanám Turbó sikítozását. Jó, még vérre nem mentek szerencsére, de mi lesz ha Ő is megnő, és már egyáltalán nincs kedve magát "megveretni"??
Szegény Rambó!! Most biztos egy világ omlott össze benne, és hát persze fájnak a sebek is.De ebcsont beforr!!!! Hamar rendbe jön majd!
Vigyázzatok egymásra! Küldök gyógypuszikat!!!!