‹‹‹ vissza RAMBÓ adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta nyuszó gazdi (RAMBÓ), 2009. December 11. 18:10:26 #3809

Amik mostanában velem történtek......

Sziasztok barátaim!
Nem is olyan régen,nagyon csúnya dolgokat tettem a mamival szemben,amiért a mami nagyon megharagudott rám,kaptam is a fenekemre,és büntikbe kerültem...nem akartam továbbra sem megváltozni,és anyu úgy döntött nem törődik velem többé,nincs bünti,nem simizik,nem kényeztet,és a házba sem engedett be engem....ez nagyon fájt De mostanában elkezdtem megváltozni,és sokat hízelgek anyunak,de ha mérges lapítok,és próbálok nem morogni,harapni(Amit szégyenlek )....anyu úgy látja lehet kezdem felfogni hogy ő csak jókat tesz velem,kényeztet........sokkal bújósabb lettem az anyuhoz és az apuhoz,és ez nagyon tetszik anyunak Ha küld a helyemre,automaikusan megyek oda,nem kell kicipelni!!!Még mindig nem kényeztet úgy mint régen,de majd szép lassan visszacsábítom őt,de most sem bír nekem ellenálni,mégsem útálsz anyu,érzem!!!
Anyu most beteg,nagyon fáj a foga,napok óta nem alszik,elment a dokibácsihoz,de egyenlőre várnia kell,kapott sok gyógyszert,de nem bír nagyon enni sem mami,remélem meggyógyulsz,mert szeretlek.!!!.
A szépségem elvesztettem,mert az egyik fülem sajnos nem akar állni,lekonyult,de bíztat a mami hogy majd később majdcsak feláll,és szép macsó bulli leszek,de ő így is szeret....Elnézést a barátaimtól hogy nem vagyok mostanában! Szeretlek titeket barátaim,hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sok puszi minden barátomnak!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólások száma: 4

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. December 16. 11:38:33 #230071

Maminak jobbulást,vagy jó fogat kívánjak!bocs,mami nem hagyhattam ki Ugyan má A fül a legkevesebb,nézd meg az enyémet A muterod meg keménykedikaz enyém is szokott!Na és,mivan akkor,semmi,te vagy a szemefénye akkor is

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2009. December 12. 16:47:08 #225059

Drága barátom! A mamid most jó úton halad hidd el, mert nem vagy te öleb , hogy folyton kényeztessenek !
A füled meg nekem úgyis tetszik , ha nem lesz antenna belőlle!
A mami meg öblögessen!
Sokszor puszil Ani és az ő Kicsije!

Írta Ágijjjé gazdi (Sába), 2009. December 11. 22:16:13 #224035

Jajjjj, a frászt hoztad Rám!!! Azt hittem, megint elkaptak, és még több luk éktelenkedik rajtad!!!!
Vidítsd fel a Mamit, ilyenkor az jól jön! A fogfájás pokoli rossz dolog!!!! Ilyenkor minden egyes nyalintás jól esik, fájdalomcsillapító hatású!
Vigyázzatok magatokra! Mielőbbi gyógyulást a Mamidnak!
Küldök Én is gyógypuszikat, hátha ez is segít!

Recept: naponta egy puszi, szépen finoman elmorzsolgatva. Ha elfogyott, jelentkezni újabb adagért!

Írta BernerSennenhund gazdi (Kutymorgó), 2009. December 11. 16:59:23 #223528

Jobbulást kívánok anyudnak! Aztán csak jó legyél ám!