‹‹‹ vissza Übi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Papi gazdi (Übi), 2010. December 30. 13:35:00 #12873

Hol folytassam. . .?

Már megint az a fránya macska. Egyszerűen ellenállhatatlanok ők a számomra. Ha meglátok egyet,elborul az agyam, jön a köd, és futok, és futok . . . Múltkor sétáltunk hármasban a Dunaparton.Papi,Mami és én. Mami mondta,hogy nem kéne engem elengedni,mert túl közel van még az úttest. De Papi szokás szerint nem hallgatott rá. Elengedett,és két perc múlva már futott is utánam, mert én megláttam az út túloldalán egy macseszt,és már rohantam is tökön paszulyon kersztül, majd át a forgalmas Hollandi úton. Ilyenkor megállíthatatlan vagyok. Szerencsére épp nem jött autó. Minden séta alkalmával gondoskodom én arról a bizonyos adrenalinról,hogy meglegyen a kellő szint náluk.
Képzeljétek ! Voltam kutyakiállításon is. Csak nézőként persze. Ott meg mi történt? Papi az egyik árus polcáról elvett egy kis sípoló játékot. Ez eddig ok, de mikor megnyomta, és az sípolni kezdett,én felugrottam,és levertem mindent a polcokról. Csak úgy hullott le a sok gumi játék. Segítettünk visszapakolni, aztán húztunk is el onnan. Egy másik helyen viszont kaptam egy klassz hámot. Fekete,és az oldalára tépőzárral lehet tenni feliratokat. Én a sexmachine-t választottam volna, de mami nem engedte. Végül megegyeztünk egy police és egy bulliboy-ban. Nagyon csini vagyok benne. Ijesztően férfias.
Voltunk dokinál is megint. Nagyon égett miattam mutter. Oltári nagy cirkuszt csináltam megint. Úgy kezdődött,hogy mutti észrevett rajtam valami sebet a hasamon. Mivel papi sokáig dolgozott,így neki kellet engem elvinnie orvoshoz. Jött velünk Gábor is, a 190 cm-es "kisgazd". Már a váróteremben rossz kedvem lett, és ez a rosszkedv csak fokozódott,mikor bementünk a már jól ismert rendelőbe. És még ráadásul nem a helyes kis doktor nénim volt,hanem egy hímnemű. Egyszer már találkoztam vele. Ő volt az, aki orvul hátulról döfte belém a tűt,miután arra kérte papit, tegyen le a földre, mert az asztalon nem vagyok közreműködő. Jól meg is jegyeztem magamnak.
Folyt.köv.

Hozzászólások száma: 5

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2011. January 04. 09:01:41 #791869

A dokit én se szeretem,inkább előrevesz csak minél hamarabb megszabaduljon tőlem. A sípolós játékot én is csípem,igaz a zöld karácsonyi szörnyetegemmel kiüldözöm a családot a lakásból!

Írta piri01 gazdi (Baba), 2011. January 02. 19:54:13 #790722

Ti aztán nem unatkoztok!
És látni szretném azt a szuper hámot!!!!

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2011. January 02. 13:03:53 #790132

Veled sem könnyű anyád élete. Mindig alakítod a dolgokat a kedved szerint. Remélem beleharaptál a doki bácsiba.

Írta pallase gazdi (Gina), 2011. January 02. 01:27:43 #789713

Macses hol........?Fussunk!!!!!!!

Írta mancimama gazdi (Manci és a Többiek), 2010. December 30. 17:31:36 #785037

Hű de jó Nektek!Sosem unatkoztok! Agumijátékokból legalább elcsórtál egyet?