‹‹‹ vissza Übi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Papi gazdi (Übi), 2010. May 11. 16:12:05 #7865

Minden rosszban. . folyt.

És így telt el legalább 15 perc. A helyzet egyre feszültebb, és reménytelenebb lett. Sehol senki, aki segíteni tudna, egy lélek nem járt arra .A hölgy hiába kecmergett fel a földről, nem tudott engem elkapni,bár folyamatosan próbált. Papi közben a kezében tartotta a nagy kutyát, minden erejét összeszedve, mert nagyon nagy és nehéz volt az a kutya ! És ráadásul mindent megtett, hogy újra a földre kerüljön, és elkapjon engem. Ha valaki kitekintett volna az ablakból, ez a kép tárult volna elé.
-Papi fogja a nagy kutyát, egy nő hol Papit rángatja, hol engem próbál elkapni.
A helyzetet egy ismerősünk oldotta meg, aki soha jobbkor nem járhatott volna arra!Odaszaladt, és egyből sikerült engem ártalmatlanná tennie.
Szerintem nagyon jó móka volt, Papi szerint nem annyira. Neki nagyon fájt napokig mind a két keze, mert nem volt könnyű 15 percig tartani a kutyát a levegőben, miközben az acsarkodik, és kalimpál, pláne azok után hogy még teljesen meg sem gyógyult a harapásos keze. Tudjátok! Azt a sérülést is miattam szerezte szegény. Én viszont ezt a kalandomat is karcolásokkal megúsztam. Kisebb harapásnyomok vannak a nyakamon, és kiesett egy Swarovski kő a nyakörvemből.
Mondtam Papinak, hogy ne idegeskedjen annyira amiatt, hogy ilyen szófogadatlan , rossz kutya vagyok, mert ha nem így lenne, akkor miről írna Mami blogokat? Minden rosszban van valami jó is. Nem, skacok ?

Hozzászólások száma: 0