‹‹‹ vissza Bimbó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta piciviri gazdi (Bimbó), 2009. December 30. 15:02:31 #4375

Új felfedezésem

Képzeljétek most vettem csak észre, hogy a nappaliban egy hatalmas zöld fa áll teleaggatva mindeféle kör alakú csillogó valamivel De a legjobb, hogy rájöttem, hogy azokat le is lehet szedni róla és jókat lehet vele játszani Csak nem értem minek tették elém azt a sok labdát, ha mindig rámszólnak, hogy "Bimbó, nem szabad"... Pedig szerintem nagyon muris amikor gurul előttem és olyan nagy hogy a számmal meg sem tudom fogni Remélem még ez a nagy fa sokáig itt lesz

Hozzászólások száma: 2

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2010. January 01. 13:14:20 #256504

Drága Bimbó!

Képesek voltak eltüntetni a zöld fát a nappaliból, azt mondták, miattam kellett leszedni, mert már csak roncs kinézete volt! Hát igaz, hogy az alsó harmadból leszedtem az összes díszt és néhányat éjszakánként összetörtem,de a masnikkal nem boldogultam, azok még alul is rajta voltak.
Na nem! Én csak játszottam azzal, amit készítettek karácsonyra. Na és miattam leszedni? Azt mondani, hogy "Rontó róka" vagyok? Hát ők azok, mert elvették a játékszerem!!! Csúnyák!!! És még mosolyognak, mikor keresem a díszeket! Ilyet!

Írta Evamama gazdi (MANYI), 2009. December 30. 16:46:27 #252661

Szia Bimbó!

Képzeld, pár napja nálunk is van ilyen zöld fa. Csak azt nem értem, miért kapok szemrehányást minden reggel, mikor a gazdi 3-4 gömböcskét talál a szőnyegen, persze az akasztó nélkül!
Na és, ha nem én szedtem le, hanem az öregfiúk? Ja, azt mondja gazdi, hogy a fekete pofácskámon az arany csillámok elárulják, ki a szarka! Gondoltad volna, hogy ezen le lehet bukni?