‹‹‹ vissza Fifi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta pittbully gazdi (Fifi), 2009. June 13. 19:32:57 #348

Kerékpározás

Rengeteg az enerigiám! Egy nagy séta már semmi nekem, még itthon is játszani hívom a gazdikat, hogy mozogjunk! De Virág egy nagyon jó ötlettel állt elő: kerékpár mellett/után futok!!!
Persze fokozatosan kezdtük, mindíg csak annyit amennyi nekem jól esett, eleinte csak a kutyafuttatón (amit nagyon gyorsan megjártunk így). Azután a tatabányai öreg barátnémmal átkocogtunk Tatára! Persze nekem az öreg kutya tempója mellett ez a kis kiruccanás meg sem kottyant, fel s alá futkostam míg Bambi szép komótosan kocogott a kerékpár mellett.
Tudni kell róla, hogy 9 éves kora ellenére még mindíg ugat és ugrabugrál örömében - alig lehet bírni vele - ha meglátja, hogy Virág előkészíti a cangát és a hámot a futáshoz. A gazdi nem gondolta volna, hogy mind a ketten kibírjuk futva Tatabányáról Tatáig Eleinte azt hitte csak pár utcányi távot teszünk meg és mire mi elfáradunk már vissza is fordulunk - tévedett! Bambi is és én is csak vágtattunk! Nagyrészt földúton futottunk - mert így szabadon is nyargalhatunk és nem teszi tönkre az ízületeinket, mint a beton. Naggyon naggyon élveztem!!!
Ma pedig kipróbáltam, hogy milyen a kerékpár csomagtaró kosarában utazni - nem valami izgalmas, ám ezzel szemben nagyon praktikus, mivel rájöttem, ha túl nagy távra megyünk akkor abban megpihenhetek. Így mentünk ma Csepelre! A városban kosárban utaztam, a Duna mellett pedig nyargalásztam! Csuda jó napom volt ma!

Hozzászólások száma: 3

Írta Dorinka gazdi (Daisy), 2010. January 03. 16:53:12 #260502

Én is szoktam a bicikli mellett futni

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. June 14. 14:36:20 #9817

Ezt nevezem Fifi!
Én még sohasem tettem meg ilyen hosszú távot, csak autóval!
Különben Én is sétáltam már a gazdiaimmal Tatán az Öregtónál! De engem inkább a víz érdekelt!

Írta verrrrrus gazdi (Jessy), 2009. June 13. 18:34:46 #9478

Ez nem semmi Fifi!
Kb. én is ilyen nagy mozgásigényű vagyok, a gazdáim néha nem bírnak velem, folyton labdázom és fogócskázni akarok!
Be is jelöllek barátomnak, annyira megtetszettél!