‹‹‹ vissza Fifi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta pittbully gazdi (Fifi), 2009. June 15. 21:43:43 #369

Rangsor vita

Tegnap lementük a Velencei-tóra - rémesen unalmas volt! Olyan helyre mentünk ahová kutyákat is be lehetett vinni. A többi kutya vagy a gazdájával labdázott, vagy meg volt kötve és nem volt szab odamennem hozzájuk. Azért a gazdám odavitt egyik-másik kutyihoz ismerkedni, de nem nagyon foglalkoztak velem. így kénytelen voltam egy fához kikötve szemlélni a körülöttünk lévő embereket és kutyákat. Azt hiszem azért lettem megkötve, mert beleszerettem egy Yorki kislányba és nem voltam hajlanó utána szót fogadni Virágnak.
Mielőtt haza indultunk volna arra vetődött egy spániel kislány! Ő nagyon megtetszett és hatalmasat szaladgáltam és játszottam vele! Végül mégis jó kis hancúrral zártam a napot!

Ma nézeteltérésem támadt Virággal! Azt hiszi, hogy ő a falkavezér! Bicóval elmentük sétálni, nagyon jól éreztem magam, mert egy nagy parkban szaladgálhattam és kutyákkal ismerkedhettem, hazafelé jövet különösen megtetszett egy törpe snaci szukácska. Folyton csak rá akartam mászni, persze a kis keményfejű nőszemély nem engedett és védte a hátsóját, mindíg acsargott rám. - No, nem baj - gondoltam magamban - a kitartásom majd meghozza gyümölcsét. sajnos nem volt időm ivárni, míg a snaci engedett volna, mert Virág felült a kerékpárra és indult hazafelé, hívott engem is, de én le se tojtam: - Menjél ha annyira akarsz! Én maradok az újdonsült szerelmemmel!
Erre Virág visszajött értem és többször is hívott, majd odajött hozzám és megpróbált elvinni a cuki kislánytól. -Na félre a tréfával, márcsak megmutatom neki, hogy ki az úr a háznál! - Rámorogtam és még vicsorogtam is, hogy megértse azzal a kis gyönge felfogó képességével, hogy én maradok, punktum! De neki sem kellett több megragadta a grabancomat ls rémesen megrázta, ezért aztán harapás járt neki!!! Amit én kaptam utána, jól megrángattta a grabancom és lenyomott a földre. Jobbnak láttam, ha elismerem a vereséget, nem a mai napon veszem át a falka vezetését úgy látom.


Hozzászólások száma: 1

Írta GangstaDogg gazdi (Bella), 2009. December 09. 15:37:15 #220467

Ha a Schnauzer szuka nem tüzelt, akkor hiába is próbáltál rámászni.
1. Hogy semmiképpen sem engedte volna.
2.Ha ő nem engedi, de mégis sikerül rámásznod és megtörténik az a bizonyos dolog, akkor sem lesz semmi belőle.
3.Ha tüzel is a szuka, akkor is csak a tüzelés második fázisában engedi magához a kant.
Van olyan, hogy a hímek rámásznak a nőstényre, még ha az nem is tüzel. A hormonok dolgoznak bennük, és ilyenkor nem csak a kutyákra, de más állatokra és még az emberekre és rámásznak.