‹‹‹ vissza Grizelda adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta potya gazdi (Grizelda), 2009. August 26. 11:35:05 #1759

A Buldi-ügy :)

A napokban tudomásomra jutott, hogy egy bizonyos Buldi nevű eb, a hátgerincünk részét képező nyúlvány (farok) megrövidítését, sőt konkrétan teljes eltávolítását tervezi. Ebben mesterkedik és ami még felháborítóbb, hogy a műveletet ún. nyálas harapással (pfuj) kívánja kivitelezni.
Ez ügyben tanácskozást kezdeményeztem a testvéreimmel - nehezen ment, mert vagy esznek, vagy alszanak - és a következő lépéseket tesszük meg a fenyegető veszély elhárítására:
- felnövés
- karmok élesítése, illetve ki-be húzhatóvá tétele (jelenleg még nem tudjuk behúzni, ezért beleakadunk folyton még a saját fejünkbe is és bármilyen bosszantó is, be kell látnunk, hogy így nem tudjuk kivitelezni a jogos önvédelmet)
- fújás, köpködés, hörgés-morgás megtanulása
- végül, és tényleg csak végszükség esetén: fára mászás errrhhh
Terveznénk még saját kutya beszerzését, de kutya már van a háznál három is és sajnos nagyon bambák, ha a mi védelmünkről van szó. Bezzeg ha az evésről ...
Még dolgozunk a terven, mert mi tudjuk, hogy minden kutya ellenséges ügynök, akit a holdlakók küldtek az emberiség kiismerése és teljes sötétségbe taszítása céljából. Különben mivel lehet magyarázni azt a fura dolgot, hogy teljesen normálisnak tűnő emberek engedik magukat ún. kutyaiskolákban kiképezni és mindenféle dolgokat elsajátítanak a kutyák kedvéért: úgymint labdahajigálás, céltalan sétálgatás különböző parkokban, erdőkben, felvesznek vastag karokat, hogy a kutyák letéphessék róluk. Hát nooormális?!

Hozzászólások száma: 3

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. October 15. 12:09:09 #145720

Én itt vagyok ! Mindent látok és hallok innen föntről , ne féljetek !!!!!
Mindenkinek a tudtára kell hozni, hogy védelem alatt álltok ! Én nem szégyellem, és soha nem is szégyelltem, hogy szeretem a cicákat. A Bogi velem nőtt föl, a Panda, és az ő két gyermeke a LÜTYŐ és a VISZKÁSZ nagyon nagy barátságban volt velem amíg végleg nem kellett elbúcsúzni tőlük.
Ne féljetek tehát, a testőrség készen áll !

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2009. August 26. 12:09:03 #83137

Úgy nézem a dolgok állását,kissé (jelenleg) alulmaradtunk mi kutyáka rühös macskákkal szemben. Ezt a problémát orvosolni kell az eccer bizti Lesz ennek még következménye...

Írta Ágijjjé gazdi (Sába), 2009. August 26. 11:30:41 #83074

Púpos is a hülye karmaival kapaszkodik az Én bundámba, ha épp nincs jó kedve. Ma kiosztotta Turbót is.
De vigyázz! Buldi a király!Én vagyok a Királyné, és nagyon gyorsan összeszedjük a fekete sereget ha kell.