‹‹‹ vissza Grizelda adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta potya gazdi (Grizelda), 2010. January 15. 07:43:04 #4838

A plüssmackó nyuvasztás módszertana

Köztudott, hogy a plüssmackók (az ágyon ülő fajta) a macskák ősi ellenségei, mert: bárgyún vigyorognak és ráadásul foglalják a helyet előlünk.
Macskák figyelem (na jó kutyák is figyelhetnek )!
Ha elég volt a plüssmackók bárgyú rémuralmából és el akarjátok foglalni méltó helyeteket az ágyon, a következőket tegyétek:
1. Meg kell figyelni a plüssmackók viselkedését és egymáshoz képest való elhelyezkedését (ez napról-napra megágyazás-beágyazás függvényében változhat-ezért a megfigyelési időszak néhány órától 1-2 hétig is eltarthat).
2. Mivel MINDIG a hangadót kell először kiemelni a csoportból, ezért lehetőleg központi helyen lévő plüssmackót támadjunk először.
3. Az ágy elhelyezkedésétől függően meglapulunk, nagyon fontos, hogy közben a plüssmackók számára láthatatlanok maradjunk.
4. Néhány percig, vagy a helyzet veszélyességétől függően órákig rejtekhelyünkről figyeljük ellenségünket - fontos a jó idegzet, ezért erre a tevékenységre a kutyák sajnos alkalmatlanok, mivel azonnal támadnak és ezzel felhívják a plüssmackók (és a gazdik) figyelmét a veszélyre.
5. TÁMADÁÁÁÁÁSSSSSS!!!! A szélső plüssmackókat felborítjuk, kiszemelt áldozatunkat megragadjuk, lehúzzuk az ágyról és fojtogatjuk - tetszőleges ideig. (Gazdi ne röhögj, a fojtogatás a nyuvasztás legveszélyesebb része, jó? )
6. Miután gazdi rendet rakott és Zizi kutya szájából is elvette az általam zsákmányolt plüssmackót (ilyenek ezek a kutyák - dögevők ), a folyamat kezdődik elölről.
Íme a hangadó: plüss

Hozzászólások száma: 3

Írta renim gazdi (Tarzan), 2010. March 15. 13:15:17 #395231

Majd kipróbálom

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2010. February 14. 09:02:24 #341408

Na,mit hiszel magadról te észosztó lény!Mert te lény vagy,akit 2 szemvillantás alatt én támadlak be És te leszel a plüssöm a polcon Ketté ráglak!!!!Bolhás macskák

Írta PortikGabriella gazdi (Happy), 2010. January 20. 20:37:34 #290091

Szia Grizelda, te plüssmackók réme!

nagy élvezettel és izgalommal olvastam tudományos pontossággal megírt plüssmackó nyúvasztási módszertanodat. Nálunk nem élnek plüssmackók, de kiskoromban engem is üldözött egy plüss-ördögfióka. nyúvasztottam, kibeleztem, széttéptem, elföldeltem, ledobtam az első emeltről, tulajdonképpen igyekeztem eltüntetni még a nyomát is, de mindig visszatért az a fránya. Szórakozott velem.

csak akkor szabadultam meg tőle, mikor ház renováláskor árkot ástak, a munkások sajnos kiszabadították a föld alól, de a konténerben végezte. hehehe

kedves Grizelda, nem lenne-e kedved ahhoz, hogy a Nagy CICAKÓDEX c. tudományos munkám társszerzője legyél olykor-olykor, mikor kedved szottyan. Felüdítő stílusú, mégis információ gazdag cikkeidet szívesen venném a nagy műbe.

barátod: Happy