‹‹‹ vissza Zizi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta potya gazdi (Zizi), 2010. March 30. 19:02:32 #6766

Buta Zizi

Tegnap délután kimentünk a hátsó kertbe. Itt, ahol lakunk az első kertünk be van kerítve és a hátsó kertbe a hátsó kertkapun és a kis patak felett átívelő pallón lehet átmenni. Átmentünk hát, mert Zizi okosaranyosmegbízható (ez én lennék). Elkísértem gazdit, körülnéztünk. Közben a szomszéd kutyus kijött a kertjükből rettentő rafinált módon és megbújt a fűben. Én észrevettem és FUTÁÁÁS!!!! Gazdi óbégatott utánam, szomszéd néni az ő kutyája után, mi ketten pedig szagmintát vettünk egymásról és a hátsó kerteken keresztül rohangáltunk. Mit tegyek, ha szimpi volt a kiscsaj? Izmos, hosszúlábú, sportos!
Hát nem kijött a mama a kertjükből? Gurult utánunk, új barátnőm látta ám, hogy ennek a fele sem tréfa, visszabújt a kerítésen hozzájuk, én körülnéztem, gazdi sehol. Rohantam vissza ész nélkül, látom ám, hogy az akácfa mögül figyel. Elkezdtem neki sikoltozni és bújtam hozzá. Visításom jó visszhangosan végighullámzott a kertek fölött, szomszéd néni megbotránkozott rendesen, mert nem látta tisztán, mit művelnek velem . Gazdi simogatott, csitítgatott és suttogott: "Zizi ne égess le még jobban!"
Azt mondta, hogy mivel ennyire buta vagyok, most kezdjük elölről, séta pórázon, láb mellett menés, tanulás. Unalmas lesz. Sajnos a labdázás, ilyesmik nem foglalnak le, valószínű szegényes gyerekkorom volt, nem foglalkoztak velem, a környéken éldegéltem félig elvadulva, kóborként a telepi kutyákkal. Őket a mai napig nagyon szeretem (és minden kutyát), de nem mehetek utánuk, akkor gazdi haragszik. Azt mondta fél, hogy elveszek, abba belehalna.
Zizipuszi minden esetleges blogolvasónak:

Hozzászólások száma: 5

Írta maciorsi gazdi (Pamacs), 2010. May 31. 09:23:32 #513001

Egyetértek ,néha kell egy kis rohangászás,Maci régen sokszor megkergetett .Persze a végén mindig elillantam,s még a kondícióm is jobb lett.

Írta Ghita gazdi (Kitti), 2010. May 21. 22:24:42 #498948

Az ember kutyájának időnként kell egy kis rohangászás. Csak a kerítésen belül, mert
KittiMegbízhatóOkosÉsHűséges mindennél jobban szereti Gazdit, és ezzel minden kutyus így van!!! Fogadok, valójában csak azért csináltad az egész akciót, hogy foglalkozzanak veled, mi? Időnként én is megteszem, ha nagyon elhanyagoltnak érzem magam (van egy macskánk, aki egész nap a hasát vakartatja Gazdival... ), aztán előadom, mennyire unom a leckéztetést, és hogy mennyire nincs rá szükségem, de valójábn mérhetetlenül boldoggá tesz, ha Gazdi csak 10 percet is szán rám két macskasimogatás között...

Írta mary60gold gazdi (Domika), 2010. March 31. 17:47:48 #421723

Arany kicsi barátom, nagyon vigyázzatok egymásra, hogy nagyon nagyon sokáig együtt tudjatok lenni.

Írta potya gazdi (Zizi), 2010. March 31. 05:49:02 #420940


Írta kistappancs gazdi (Tapi), 2010. March 30. 20:11:22 #420764

Ne is hagyd el a mamit Zizi!