‹‹‹ vissza Pipi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ralpphi2 gazdi (Pipi), 2011. April 20. 12:21:51 #15040

Két hét eseményei

Két hete már annak, hogy megszabadultam méretes pocakomtól. Azóta sok dolog történt. Először is kinyitották a babáim a szemüket, de aztán megint becsukták, így mami-gazdi szemcseppel kezelte őket, hatásosan. Mára már semmi probléma nincs, néha még mindig kell nekik csepegtetni, de már javarészt nézelődnek. Papi-gazdi megelégelte az örökös őrködést, így hát kipárnázta az ágya fiókját, és lepakolta a piciket, azzal a jelmondattal, hogy:
"Ennél lejjebb már nem eshetnek!" Tehát már egy ideje a fiókban vagyunk, ami nekem felettébb tetszik, nyugodtan szoptathatok, és mászkálhatnak a picik is . Az egyik tarka babám egyfolytában szökni akar, és ezt tegnap már meguntam. Megfogtam és földhöz vágtam, hogy maradjon már a s***én.
Természetesen nem tanult ebből, azóta is csak megy, megy és megy... ja, és közben ordít... Kezd kialakulni a kis személyiségük, az már most látszik, hogy Szaffi igazi hölgy, gyakran csak üldögél, és néz. A másik nagy esemény, hogy a gazdiék szomszédjának (aki papi-gazdi apukája) van egy fekete macskája, akit egyszerűen utálok! Nem bírom elviselni. Tegnap bejött a nagy hasával, és közölte gazdiékkal, hogy ő most, ebben a pillanatban szülni fog! Utánozó majom!
Ezért engem bezártak a szobába a babáimhoz, hogy ne támadjam le, az egyébként Zolikának nevezett lánycicát. Ott voltam egész délután... Végül négy kisbabája lett, akik ugyan olyan kis feketék mint ő!
Sokat nézegettem őket, amikor Zolika nem nézett oda, és elhatároztam, elveszem tőle az összes babáját, mert én jobb anya vagyok mint ő. Egyenlőre még csak a tervet eszeltem ki, de nemsokára indul a buli!
A legjobb dolog az elmúlt időszakban, ami velem történt, hogy születésnapom alkalmából rengetek szép köszöntést kaptam a barátaimtól!
Köszönöm nektek.
Most pedig zárom soraimat, legközelebb két hét múlva hozok friss fejleményeket! Szép tavaszi napot nektek!

Hozzászólások száma: 0