‹‹‹ vissza Ayk adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Roby gazdi (Ayk), 2011. February 06. 20:14:25 #13703

Első napom itthon

Nagyon jól telt az első napom az új családomnál. Éjszaka nyugodtan aludtam, vagy gazdihoz vagy mamihoz szorosan odabújva. Nem akartam az ágyikómban aludni azonnal sírtam ha odakerültem, így aztán gazdikámék magukhoz vettek a pihepuha párnák közé.
Kora reggel rámjött a mocoroghatnék mert valami szorított belűl, persze gazdim szinte ébren aludt és azonnal lerakott a pisilős helyemre, amire már a korábbi gazdimnál szépen rászoktattak így tudtam mi a dolgom és mikor a kicsit-nagyot elvégeztem akkor nagyon megdícsértek.
Az első napomon a mamim folyamatosan sürgött-forgott én pedig a gazdim után mentem és ha nem velem foglalkozottt akkor határozottan felhívtam a figyelmét a dolgára.
Kaptam egy nagy zoknigubacsot amivel sokat játszottam és ezért hamar elfáradtam. Egész napom csak játék alvás evés volt, de rettenetesen élveztem.
Bejártam az új otthonomat, a szobában már jól érzem magam de a többi helységbe még kicsit félve megyek be.
Folyamatosan felkéretőzök az ágyra mert ott nagyon szeretek játszani a gazdival és hozzábújva alszok.
Találkoztam ma is egy számomra hatalmas kutyussal aki valamiért ugatott nekem. Nem igazán érdekelt, de láttam olyasforma mint én csak nagyobb. Majd később dumálunk, ha nagyobb lettem most még eléggé félek tőle mert szinte óriás hozzám képest. Na majd ha megnövök !
Most már nagyon fáradt vagyok, finomvacsit kaptam mami mondta hogy még megfürdünk aztán irány az ágy. Várom a holnapot, milyen további érdekességeket hoz majd nekem.

Hozzászólások száma: 2

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2011. February 07. 19:56:10 #828691

Nagyon édes vagy ,sok szép napot kívánok neked.

Írta Bettinyusz gazdi (Maszat), 2011. February 07. 07:28:50 #827999

Szia,Manó örülök,hogy ilyen jól telt a tegnapi napod!Én is jól éreztem magam sokat voltam az udvaron a gazdikámmal.Jókat játszottunk,és rátett valamit a nyakamra azt hiszem nyakörvnek hívják,és aztán rácsatolt még valamit és úgy kellet közlekednem.Kicsit fura volt de hamar megszoktam.Én is nagyokat szunyálttam és fini vacsit kaptam.Remélem ma is jól fogunk szórakozni.Szép napot kicsi Manó