‹‹‹ vissza Sompika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Roby gazdi (Sompika), 2011. January 27. 21:30:10 #13494

Szomorú nap - Örökre elment a barátom :(

Ma felnőttem.
Legjobb barátom, Tomika már két napja kedvetlenül feküdt a közös kosarunkban a kandalló előtt. Láttam, hogy valami baj van és, hogy betegség gyötri, ezért sokszor mellébújtam így próbálva egy kis erőt adni neki. Sokszor megpusziltam a fejét és a buksimat a hátára téve biztosítottam arról, hogy mellette vagyok és segítek amivel tudok.

Nagyon szerettem őt, hisz éjjel-nappal sülve-főve együtt voltunk 6 hosszú évig és minden bajból sikerült kilábalnunk közös erővel. Eddig.

Ma délután éreztem, hogy baj van. Gazdáim kedvenc plédjébe takarták Tomikát és elvitték valahová. Láttam az aggódó tekintetet és a könnyes szemeket. Ekkor tudtam, hogy valami rossz dolog történik, de nem értettem. Aztán visszajöttek és hozták őt is, de már alig vett levegőt. Letették a kosárkába a kandalló elé, én odafutottam megnézni. Egyszer csak minden erejét összeszedve kiugrott a kosárból és imbolyogva, esetlenül elsétált a szobáig majd utolsó erejével felugrott az ágyra ahol aludni szokott.

Kisgazdim befutott hozzá, majd később már csak azt láttam, hogy Tomika nem mozdul és nem lélegzik. Nem értettem mi történt, ugattam neki hogy ébredjen fel, jöjjön játszani de nem reagált. Aztán egyszercsak mindenki megérkezett, még a messzi távolban lakó kisgazdik is és mindenki nagyon szomorú volt.

Ekkor fogtam fel, hogy mit történhetett., hogy a barátom eltávozott közülünk és soha többet nem tudok vele játszani. Gazdik persze nem hagyták, hogy megtörjek és bár szomorúak voltak de nagyon megszeretgettek és nem akarták hogy egyedül érezzem magam.

Hiányzik a barátom, de ma felnőttem és átvettem a stafétát.

Helyette is szeretnem és óvnom kell a gazdikat és a házunkat, mert tudom Tomika őrző szemei most is valahonnan az égi vadászmezőkön vigyáznak ránk.

Ég veled öreg barátom!Hiányozni fogsz.

Hozzászólások száma: 2

Írta Evamama gazdi (NÜNÜ), 2011. January 28. 14:59:45 #816786

Az én barátaim sem értették mi van velem, sajnos az élet már csak ilyen. Vigyázz nagyon a gazdikra, viditsd fel őket, ha lehet!

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. January 28. 06:34:00 #816415

Nyugodj békében Tomika.