‹‹‹ vissza Sompika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Roby gazdi (Sompika), 2011. January 29. 02:09:58 #13520

Első napom egyedül... :(

Nagygazdim éjjel elment dolgozni, így a kisgazdiéknál aludtam. Hogy kicsit vígasztaljam őket, szorosan melléjük bújtam és ezer puszival próbáltam azt a furcsa lét letörölni a szemükről ami egész nap jött belőle miután hazajöttek a Tomika nélkül.
Nem tudom hová vihették a barátomat, de remélem jó helyet találtak neki ahol sok játszópajtása lesz és újra kiskölyök módjára játszhat a többiekkel.
Nem nagyon tudtam aludni, sokat mozgolódtam, nehezen találtam a helyemet és ahogy láttam a gazdikáim is sokat beszélgettek este. Ők sem tudtak aludni.
Reggel mikor nagygazdim hazaért hamar kivitettem magam pisilni aztán rohantam fel nagygazdiékhoz....hátha hazajött, talán nem egyedül jött..... sajnos egyedül jött.... még picit reménykedtem. Aztán eszembe jutottak Tomika utolsó szavai. Vigyázz rájuk, óvd őket, tedd őket olyan boldoggá amilyenné ők tettek engem.
Nagygazdim szomorúan rámnézett, magához ölelt és együtt mentünk tovább aludni, mert ő egész éjjel ébren volt.
Ébredés után mindenki velem volt elfoglalva, nagyon megszeretgettek szinte mindig ott volt valaki mellettem, mintha féltettek volna valamitől de közben a szemükben láttam azt a furcsa szomorú nedves csillogást amit tegnap is ezért igyekeztem a legjobb formámat hozni.
Aztán ebédeltem, de pár falatot már csak megszokásból is a tányérban hagytam mert az még hátha jó lesz egy másik kiskutyának. Később, délután egyszercsak mindenki eltűnt otthonról és mikor a nagygazdi is elment és én egyedül maradtam az üres lakásban az nem hagyhattam szó nélkül és hangos ugatásba kezdtem. Talán meghallották meg rövidesen visszaérkeztek és megint velem foglalkoztak.
Este feljöttek kisgazdiék és kimondták a bűvös szót "Autózni". Azonnal kiugrottam a kosaramból és odakészültem az ajtó elé. Elmentünk a Dorka barátnőmhöz, aki kicsit vérmes volt, hogy bementünk a házába de aztán kicsit szórakoztunk egymással. Én nagyon szeretem a Dorkát, de ő mindig a Tomikának udvarolt, és most neki is hiányzik. Most a nagygazdival alszom....

Hozzászólások száma: 1

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. January 29. 07:04:54 #817451

Drága Sompika!
Nem akarlak elkeseríteni,de még nagyon sokáig hiányozni fog a Tomika. Gondolj Rá lefekvés előtt erősen...hátha Róla álmodsz..és akkor újra találkoztok.