‹‹‹ vissza Sompika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Roby gazdi (Sompika), 2011. January 30. 23:47:29 #13548

Valami készül....

Mióta Tomika elment szinte egész nap velem foglalkozik mindenki, szinte egy percre sem hagynak itthon unatkozni. Találkoztam ma a szomszéd haverokkal is Marcival a tacskóval akivel jó barátok lettünk, meg Montyval a kis szeleburdi kölyök Westi kutyussal aki állandóan ugrál és játszani akar.
Tegnap este a kisgazdim nagyon finomat főzött nekem, ma meg este meglátogatott Dorka barátnőm akivel versenyt ettünk a tányéramból. Ma egy falat étel sem maradt, Dodival ketten betoltunk mindent és folytásnak ettem rá a kedvenc tápomból is.
Kisgazdimtól kaptam egy új zörgős nyuszijátékot csak mikor ki akartam bügykölni a szemét akkor állandóan elvették tőlem.
Érdekes dologra lettem figyelmes ma. Egyik kisgazdim egész nap hozzám és Tomikához hasonlatos képeket nézett azon a monitoros izén ami előtt sokat ül és én meg mindig addig nyafogok neki míg el nem jön onnan. Aztán mondta a Maminak, hogy akkor beszél azzal az emberrel és kér fotót valakiről... meg hogy biztosan nagyon aranyos és hogy nem számít mennyibe kerül mert megfizethetetlenek vagyunk számukra. Talán játszópajtást kapok? Talán lehetek én is valakinek a tanítója? Talán megint lesz akivel az ablakból postást ugathatok és rosszalkodhatok a plédeket túrva? Talán lesz egy barátom? Nagyon izgatott vagyok....

Hozzászólások száma: 0