‹‹‹ vissza Roti Család adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Roticsalád gazdi (Roti Család), 2011. August 14. 10:58:24 #17342

Elnézést kérünk Mindenkitől!

Kedves Barátaink!

Elnézéseteket kell kérnünk, hogy nagyon keveset vagyunk blökin, de anyának sok teendője van, és mint bizonyára sokan tudjátok, Helgával a műtétek miatt sokat kell foglalkoznia.
Ne haragudjatok, hogyha nem tudunk nektek írni, vagy visszaírni, de most Helga a legfontosabb a családban.
Megértjük, hogyha ezért esetleg páran törölnek a barátaik közül, hisz nem hogy napi, de most majdnemhogy havi kapcsolatban sem vagyunk velük.
Nem szeretnénk törölni magunkat az oldalról, mert nagyon sok barátot szereztünk itt, akikkel nagyon jóban lettünk, és nem szeretnénk, ha eltűnnének a kedves hozzászólások a képeink mellől vagy az üzenőfalunkról.
Nem ígérjük, hogy gyakran fogunk jönni, mert ez nagyon kiszámíthatatlan.
Biztosan lesz olyan is, hogy gyorsan belépünk, szavazunk a képekre, videókra, de esetleg levelekre már nem jut idő, vagy fordítva.
Bízom benne, hogy megértitek ezt a helyzetet!

szeretünk titeket, és köszönjük, hogy vagytok nekünk!

Roti Család

Hozzászólások száma: 2

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2011. August 14. 14:44:59 #1056027

Drága Rotikáim!

Nem az a legfontosabb most, hogy szavazzatok, vagy írjatok, hanem tényleg Helga. Senki nem várja el tőletek, hogy azt az időt is a szavazatokra fordítsátok, amit Helgától veszel el. Most Ő a fontos. Igen Ő. Mi várunk! Mi, az igaz barátaid várunk. S jössz, amikor tudsz. Üzenetet hagysz, amikor tudsz. Az igaz barát akkor van jelen, amikor szükség van rá. S Te az igaz barátaink közé tartozol. Mi most jól vagyunk, nálunk nincs semmi gond. Helgának van szüksége most Rád. Mi megértjük.
Gyógypuszikákat küld A NÉGY TESTVÉR Helgának. De szerintem a legnagyobb gyógyír a kétlábúka, vagyis Te! Töltsél Vele annyi időt, amennyit csak tudsz. A blöki és a barátaid megvárnak.


Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. August 14. 11:07:31 #1055702

Mindenkit puszilunk ,Helgának szívből kívánjuk, hogy mielőbb gyógyuljon meg. Szeretettel ölelünk Benneteket és Helgának gyógyító puszikat küldünk, Luluék