‹‹‹ vissza Kyra adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta shyro gazdi (Kyra), 2012. August 20. 19:13:08 #21374

Kiskutya & Felnőtt macska összeszoktatása!SEGÍTSÉG

Üdvözlet.
Szeretném kikérni mindenkinek a véleményét illetve a segítségét kérni mindenkinek.
Olyan problémánk van hogy 1 hete került a családunkba egy AMSTAFF kölyök kutya . Most 8hetes .Nagyon okos imádni való csak egy a bajunk....
A MACSKA!
A cicáról tudni illik hogy 7éves fél perzsa és antiszociális .....Nem szereti ha simogatják, még páromat is csak nagy ritkán pedig ő nevelte fel kiscica kora óta.
Viszont a kiskutyánkat nagyon érdekelné a cica ... oda akar menni hozzá ismerkedni játszani megismerni. De ezt a cica nem akarja....rá fúj,morog,nyivákol,és pofonra készre állítja a mancsát, és elszalad tőle.
Csak félünk tőle hogy későbbiekben ez problémát fog okozni a kutya és a macska közti viszony amikor már a kicsi kutyánk már nagy lesz és csak egy fojtás lenne a cica... Ebben szeretnénk segítségeteket kérni hogy milyen módokon tudnánk összeszoktatni ezt a két dilist hogy legalább csak elviseljék egymást !!! hogy ne kelljen félni attól hogy egyszer csak munka után hazaérve a macskával vár minket a szájában...
Nagyon hálásak lennénk minden ötletnek vagy tanácsnak vagy tanítási módszernek.(mivel nagyon fogékony a kutyus minden parancsszóra)

Üdvözlet mindenkinek.
Várjuk leveleiteket akár e-mailben([email protected]).
Sziasztok.
Laci&Szilvi

Hozzászólások száma: 0