‹‹‹ vissza Boni adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Sumi gazdi (Boni), 2010. July 15. 16:15:57 #9242

Kirándulás :)

Tegnap elkezdtem tüzelni és így az ivartalanításom is elmaradt
Majd ősszel műtenek, Gazdi akart egyébként.
Na szóval ma hazaállítottak egy szuper hámmal Nagyon szuperül néz ki! Ma elvittek egy nagy kirándulásra , Hortibágyra ahol két évvel ezelőtt vonatoztam Apa ölében Most nem vonatoztunk mert nagyon meleg volt a vonatra pedig végig besütött a Nap. Éppen mentünk volna a kúthoz amikor egy keverék (puli-pumi mix) elkezdett rohanni felém. Megszaglásztuk egymást ő is éppen tüzel. Guba a neve. Én pedig
játszottam vele , pedig nem szoktam más kutyákkal. Jól megértettük egymást Jó nagyot játszottunk.Aztán elköszöntünk .És felvettünk egy bácsit hogy ne kelljen gyalogloni 7-8 km-t ebben a jó kis 34 fokban .
Nagyon örült neki, Egy kilátót is megnéztünk. Meredek volt ám rendesen De az új hámon van egy fogó és ott Gazdi megtudott fogni hogy lefelé nehogy lecsússzak. Beültünk a kocsiba és mentünk tovább.
Egy tónál álltunk meg. Ott levették rólam a hámot és a kiltixet és már dobták is be a botot a vízbe én pedig utána mentem rögtön. Jól esett a víz ebben a melegben Megvártuk amíg kicsit száradok és jöttünk haza. Alig vártam hogy otton is ihassak. Utána pedig befeküdtem a jó kis hideg kőre.

Hozzászólások száma: 1

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. July 16. 11:29:01 #574808

Nagyon kellemes napot töltöttetek el a gazdival. Örülök, hogy szép emlékekkel tértetek haza.