‹‹‹ vissza Bodza adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta szacsiga gazdi (Bodza), 2009. July 20. 12:03:17 #1059

Dokibácsinál, utána kerti parti :)

Kedves Barátaim! Megint eltelt egy hét és én sokat nőttem. Szerencsére a csütörtöki oltást megúsztam, nem ért rá gazdim , de szombaton be kellett pótolni kellemesen kellett csalódnom. Először is kocsikáztunk egy jót, amit nagyon szeretek, olyankor mindig a gazdi ölében ülök és agyon simiz, ráadásul csomó érdekeset látok az úton. Egy új dokibácsihoz mentünk akit Koppánynak hívnak, nagyon kedves volt, alaposan megvizsgált és még a szurit is úgy adta be, hogy meg sem éreztem . Az asszisztense is olyan jófej volt, össze-vissza pusziltuk egymást még ajándék tápot is kaptam 2 hét múlva újra megyünk, remélem akkor is ilyen rendik lesznek.

A szombatom, azért is volt még érdekes, mert nagy kerti parti volt nálunk. Egy csomó vadidegen érkezett Gergőhöz és a gazdimhoz, Csillához. Mindenki olyan aranyos volt velem. Agyon simiztek, volt aki elakart csórni, hogy haza visz az ő kutyusaihoz, de én nem hagynám itt a gazdit grilleztek, meg minden, de én sajna nem kaptam belőle, csak utólag a tányéromba, nem akarták, hogy az asztalnál egyek hiába éreztem a fincsi illatokat Sajna a buli második felét elmosta a vihar, így nekem a kis ólamban a vendégek a házban kellett dekkolniuk.

Azért jól éreztük magunkat, aki vasárnapig maradt azzal mégegyszer játszhattam.

Hozzászólások száma: 1

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. July 20. 10:54:40 #40538

Drága barátom! Örülök, hogy neked is ilyen kedves dokid van! Én már felnőttem, de nem félek az orvostól, mert mindig megsimogatnak, és nem volt rossz élményem!Ezt kívánom neked is szeretettel