‹‹‹ vissza Bodza adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta szacsiga gazdi (Bodza), 2009. July 13. 16:49:30 #927

Egy hónapja távol a Mamától az új gazdinál :)

2009. június 5-e nagy nap volt az életemben. Sajnos el kellett válnom imádott anyukámtól. Az első találkozás új gazdimmal egész jól sikerült, láttam jó sorom lesz ennél a kedves lánynál. Cserébe egész úton hazafele jól viselkedtem a kocsiban, pedig hosszú volt az út Kecskemétről...sebaj én végig szundítottam, csak egy kicsit nézelődtem az ablakon kifele

Az első pár nap gyorsan eltelt, csak párszor gondoltam a mamára, de akkor ott volt a finom mamaszagú pulcsi.

Sajnos eljöttek a dolgos hétköznapok, amikor a gazdi jó sokáig távol van. Ilyenkor a szomszéd kutyusokkal trécselek, a gazdi-nagyival és a gazdi apukájával játszom.

Júliusban beköszöntöttek a nagyesők és árvíz is volt egyszer, én a műhelyben vészeltem át, a szép új lakhelyemet a tuti kis óllal és szőlőlugassal nem is tudtam sokáig használni, mert minden csupa sár volt. Most, hogy felszáradt a kert kinn is alszom, mert már nagy lány vagyok. Csak vihar idején, ha csúnyán dörög az ég, akkor költözök vissza a műhelybe.

Tegnap voltunk kirándulni, egy rövid sétát tettünk Kóspallagon, szerencsére kullanccsal nem találkoztunk.

Túl vagyok már 3 oltáson, csütörtökön megyünk a 4.re, kicsit félek, habár mindig aranyos a dokinéni (igaz azt mondta túl nagy vagyok, pedig csak hirtelen nőttem) néha ad jutifalatot. Ha megkapom az oltást végre mehetünk felfedezni környéket és az új cimborákat alig várom.

Majd mesélek milyen volt az oltás.

Hozzászólások száma: 2

Írta szacsiga gazdi (Bodza), 2009. July 16. 10:48:21 #36532

Nekem a műhelyben kell lennem vihar idején, mert néha még örömömben bepisilek...a házban a padlószőnyegnek annyi lenne, max. az előszobába kukkanthatok be.

Írta betti-metti gazdi (Gina), 2009. July 14. 20:55:32 #35056

Drága Bodza.Ugye milyen aranyosak a gazdik?Én is imádom őket.Örülök,hogy nagyon jó helyre kerültél.Én nem féltem a szuritól.A vihart én se bírom,de akkor anya beenged a szobába.