‹‹‹ vissza Tökmag adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Szaszi gazdi (Tökmag), 2010. May 11. 16:38:40 #7866

Sétám története

Amikor még kicsike voltam a nagyobbik gazdám levitt engem a parkba sétálni, és ráadásul még el is engedett póráz nélkül.
Én nagyon megilyedtem és átszaladtam az úttesten. Amikor a villamossinekhez érkeztem pont jött a sárga villamos és nem volt menekülés. Gyorsan összekuporodtam ahogyan csak bírbatm.Szerencsére (mivel még nagyon kicsi volt a termetem) átfértem a villamos alatt úgy hogy nagyobb bajom nem esett. De a fejemet nagyon beütöttem,szerencsére a gazdám még időben megmasszírozott és elmentünk az állatorvoshoz. A GAZDÁM AZ ÉLETEMET MENTETTE MEG!!
Azóta nem sétáltam póráz nélkül.
A kisebbik gazdám Szaszi mostmár elvihet engem a parkba sétálni(mert eddig még egyedül nem vihetett engem csak a ház köré) és képzeljétek!!! : ELENGEDETT!
Nagyon meglepődtem,hogy ő visz le a parkba de főleg,hogy el is engedett póráz nélkül.
Persze a nyakörvet azért rajtam hagyta és a póráz is a nyakamon lógott,hogy meg tudjon fogni ha esetleg elszaladnék.
Ez lassan be is következett amikor megláttam két pajtársamat (ők most költöztek ide úgyhogy még nem tudom annyira a nevünket)
tehát, elkezdtem rohanni feléjük a gazdám meg utánam. Amikor elkapott kicsit leszidott engem én meg rámordultam,amitől ő nagyon meglepődött. Mondta,hogy szégyeljem magamat,hogy rámordultam és bevallom én szégyelem is magamat.
A gazdám azt mondta, hogy márkor is levisz sétálni a parkba póráz nélkül de csak akkor ha nem szaladok el, sőt még labdát is viszünk és majd játszunk vele.
Remélem,hogy megfogom tanulni a sétát póráz nélkül és nem szaladok majd el.


Hozzászólások száma: 1

Írta Szaszi gazdi (Tökmag), 2010. July 01. 08:38:07 #553259

Igen ezer szerencse.