‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Lulu), 2010. December 28. 23:29:30 #12823

Ma van a 4. születésnapom!

Sziasztok Kedves Barátaim!

Először mesélek egy kicsit a tegnapi esténkről aztán majd elmesélem hogy telt a szülinapom!

2010. December 27: Este szokás szerint kijött hozzánk a mami, most egy kicsit később. Hatalmas pelyhekben hullott szinte egész nap a hó. Örültünk neki. Szépen rendberakta a helyünket közbe mi kint voltunk. Egy kis galibát azért okozott a hó, hát nem is a hó hanem a hideg...Befagyott a kifutónk kapuja...sehogy nem tudta kinyitni a gazdi és most nem küszködött a melegvízzel hanem megfogott minket és szépen átemelt minket az udvarra.
Legelőször Mázli ment ki, az ő ajtaja nem fagyott be, elég sokáig kint volt...a fényépező persze megint volt a gazdinál. Játszottak, Mázli ásott egy kicsit a hóba...aztán következtem Én. Amit Mázi elkezdett Én is ástam ott....ugyanis Karácsonykor Vacak ott ette meg a csontját ahol mi ástunk és maradt egy-két apró darab a hó alatt amit Mázli egyből kiszimatolt és én is. Persze én is fényképezkedtem és játszottunk. Következett Vacak őt is kivette mert mint már mondtam az ő ajtaja is befagyott... Igaz Vacakot és Engem a legnehezebb fényképezni mert mi mindig mozgunk és nem állunk meg hacsak valami cselhez nem folyamodik a mami. Velem még jobban lehet boldogulni mert én még úgy-ahogy meg-meg állok. De mikor Vaci kijön az udvarra olyan mint egy golyó. De most a mami jutifalattal próbálkozott és akkor figyel mert nagyon szereti.
Nagyon jó vacsoránk volt rizs és benne vinom csirkecsontok, és valamelyik még egészbe is volt. Mindet megettük.
Ez volt a mai napunk a gazdi most elég soká ment be képzeljétek 21:15 perc volt mikor levette a cipőjét odabent, de nem bánta mert jót szórakoztunk. ( Közbe 1-szer bement mert nagyon fázott a keze, de ez maximum 30 perc volt vagy még annyise...)


2010. December 28: 2006. December 28.-ikán születtem egy szép téli éjszaka. Ma ünnepeltem a 4. születésnapom ami nagyon jó volt.

Folytatás a következő blogban...


Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. December 29. 17:01:17 #783334

DRÁGA LULUKÁM. AMINT OLVASOM, TÉNYLEG GYÖNYÖRŰ NAPOTOK VOLT. KISGAZDINAK ARANYBÓL VAN A SZIVE. IMÁD BENNETEKET, ÉS NAGYON ARANYOS, HOGY ILYEN SOKAT FOGLALKOZIK VELETEK. REMÉLEM AZÉRT NEM FÁZTOK MEG, EBBEN A CUDAR HIDEG IDŐBEN.? SZÉP SZÜLINAPOD VOLT. ÖLELÜNK BENNETEKET, LULU ÉS MAMIJA