‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Lulu), 2010. December 28. 23:56:56 #12824

Ma van a 4. születésnapom! - Folytatás...

Ma mikor kinyitottam a szemeimet egy csodaszép fehér tájat láttam. Sok hó esett és ennek örültünk.
A gazdi mihelyt felébredt azonnal öltözött és rohant hozzám: Boldog Szülinapot Drága Lulukám!
Örültem neki, és egyből kiengedett futottam pár kört, össze vissza puszilt és ölelgetett. Aztán mennie kellett mert ment a fodrásznénihez. Mikor hazajött akkor megint jött hozzánk és akkor már kissebb volt a haja, tetszett. Este egyedül volt itthon és 7 órakor jött most hozzánk. Örültünk neki, Vacakot engedte ki legelőször és szépen mint mindig rendberakta a helyét kicserélte a vizét. Játszottak és ma is jött a villanós kis gép is. Aztán én jöttem ki...a gazdi 5 percre eltünt én addig szaladgáltam. Mikor jött akkor egyből felvett az ölébe és mondta: Happy Birthday Luluka Happy Birthday Luuluka!!! Örültem sokáig kinnt voltam, játszottunk most még pózoltam is... Kaptam utána én is jutifalit. Egy kis időre bement a gazdi mert fázott ez megint körülbelül 20 perc volt...ezalatt megnézte a blöki.hu-t és az én adatlapomat hogy milyen aranyos barátaim vannak hogy felköszöntöttek! Mikor kijött mondta hogy még képeket is kaptam amit majd este le fog menteni és felrakja a képeimhez!
Aztán Mázli is kijött nagyot játszottak ők is és minden teendőt megcsinált a mami míg Mázli futkározott.
Ő is fényképezkedett, mindig pózol persze ő is kapott jutalomfalatot utána. Megint elment egy kis időre a gazdi.
De aztán visszajött. Ez nem volt sokidő mert lehozta Mázli és Vacak vacsoráját amit meg is kaptak. Valami leves volt kenyérdarabokkal és konzervvel.
Aztán engem kiengedett, Felment és hozta a Tortámat. Mikor megláttam egyből megkóstoltam és nagyon finom volt adtam is a gazdinak érte puszikákat. Mikor megettem kaptam még egy hatalmas jutalomrudat.
Aztán én is kaptam még levest. Jó volt a szülinapom!
A gazdi most mégkésőbb ment be 22:30-kor! Ezt se bánta!

Minden Barátomnak aki Felköszöntött Nagyon Köszönöm hogy Gondoltak Rám!
Köszönöm a képeket is, Nagyon tetszenek!

Puszi Pacsi Luluka

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. December 29. 17:06:11 #783337

DRÁGA ÉDES LULUKÁM. NAGYON BOLDOG VAGYOK. AZÉRT, MERT TE IS BOLDOG VAGY. ÉS AZÉRT, MERT A KISGAZDID ENNYIRE SZERET BENNETEKET. NAGYON NAGYON SOKÁIG ÉLJETEK MÉG ILYEN NAGY SZERETETBEN, BOLDOGSÁGBAN DRÁGA GAZDIKÁDDAL EGYÜTT. MILLIÓ PUSZIKÁT KŰLDÖK, LULU