‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Lulu), 2011. June 25. 09:37:41 #16235

Barátaink!

Sziasztok Kedves Barátaink!

Már régen jártunk sajnos a blökin, Gazdi elfoglalt volt, de most már itt a nyár. Örülünk neki, sokat van velünk minden nap. Mesélek is egy kicsit. Megvolt a nyári nagytakarítás is, szép lett a helyünk. Ez szerdán volt, minden ugyanúgy volt mint szokott kijöttünk a nagyudvarra játszani, szaladgálni... Ugye mi nagy békások vagyunk Mázlival?! Gazdi gondoskodott róla, hogy ne békázzunk és a homokozót lefedték. Mindenki futkározott, megvolt a Morzsi és Othelo üdvözlése is, kicsit megugatta őket Vacak. Igen ám, de Mázli talált egy kis rést a homokozón és beleugrott. Engem anya megfogott, aztán elmagyarázta, hogy én nem mehetek bele. Elengedett odaálltam a homokozó szélére, és Mázli belerántott a homokozóba. Egy kicsit összekaptunk, pedig én nem csináltam semmit. Mami kiabált, ekkor jött az apukája és Mázli odébb állt. Nem történt komoly dolog, egy apró horzsolásom lett, de már az sem látszik. Azóta elvagyunk.
Csütörtökön nagyon meleg volt felénk, dél és 1 óra között anya kicsit locsolt minket, hogy frissüljünk. Azt olvasta, hogy ha benedvesíti a bundánkat sokkal jobban bírjuk a meleget, mert az párologtatja a vizet. Úgy kicsit jobb volt, igaz én és Vacak először nem nagyon engedtük.
Délután volt nálunk a gazdi megnézte mit csinálunk, aztán mikor visszafele jött megcsípte egy méhecske. Tegnap reggelre feldagadt a lába, volt dokinál és adott gyógyszert.
Délután meg esett az eső és nem akarta Gazdi, hogy sárosok legyünk. A vacsi az fincsi volt, ilyen húsos spagetti.
Ez történt velünk a héten.
A jövőhétre pedig pancsolást tervez a Gazdi.

De azt is szeretnénk tudni veletek mi történt!
Hogy Vagytok?
Ti, Hogy bírjátok a meleget?
Mit csináltok?
Reméljük mindenkivel, minden rendben.

Kellemes Hétvégét mindenkinek!
És egy frissítővel is megkínálunk benneteket, ebben a hőségben!
http://static.hoxa.hu/pic/kepeslapok/100001-101000/100931.jpg

Puszilunk Mindenkit! Mázli Lulu Vacak

Hozzászólások száma: 5

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. July 15. 18:55:25 #1013527

Drága Lulukáék

http://www.bloki.hu/jutka19470329/lulu/kepek/483398/szep-almokat

Szeretettel Luluék

Írta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. June 27. 13:58:51 #987631

Szia Lulu!
Hallom békázósak vagytok!
Én is..
A locsolás gondolom jól eshett...
Húsos spagetti?!Én is szeretem!
Nálunk semmi különös,jól vagyunK!
Pajti

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2011. June 27. 10:36:16 #987366

Szia Luluka!
Örülök hogy jól telik a nyaratok!
A békával vigyázzatok,mert bele lehet halni!
Mi is szoktunk pacsálni a nagy melegben,vagy épp az árnyékban hűsölünk.
Van is egy videó az első idei pacsálásról.
http://www.youtube.com/user/nyusza1028
Most egy kicsit hűvösebb van,de nem is baj.
Szép hetet kívánok az egész családnak.
Sok puszi.

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. June 27. 08:55:23 #987290

Hurrááá, hajráááá, itt a nyár, igazi nyári beszámolót olvashattunk, köszi! Ha nagy a meleg kérjetek fagyit, mi a Blekimmel nagyon rákaptunk, fincsi édes, és micsoda jól lehűti a nyelvet!
Most olyan a játékom, hogy eltaposom az érett meggyet és felnyalom a levét, mert a magot nem szeretem. Tegnapelőtt kaptam dinnyét, aaaazt is nagyon szeretem. Kell a vitamin a kutyának
Sziasztok Luluka, Mázli és Vacak, kívánok boldog nyarat!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. June 26. 07:57:54 #985690

Sziasztok drága Luluka, Mázli és Vacak. Na meg persze szia Kisgazdi !

Elolvastuk a beszámolótokat. Mindig nagy örömmel olvassuk. Most nincs már meleg, sőt elromlott nálunk az idő. Gondolom Nálatok is, így most nem kell vizezni a bundácskátokat. Mázlikám, tudod fogadj szót a Kisgazdinak, ne békázz, Ő csak jót akar Neked. És hát főleg ne veszekedjetek. Az a jó, hogy nem történt veletek semmi komoly. És hát a kisgazdi is vigyázzon a darazsakra. Jól tette, hogy elment megmutatni a doktorbácsinak, mert van aki allergiás a darázscsípésre, és ott nagyobb baj is lehet. Nálunk a szomszédban itt van Orgona az Abigél testvérének a csikója. Ő még nagyon kajla. Három éves. Én minden reggel jóreggelt kívánok Neki. Nem tudom, mikor fogok a hátára ülni, mert ő nem olyan szelíd mint Abigél volt. Vigyázzatok Magatokra drág Kisbarátaim, élvezzétek, hogy a Kisgazdi most sokat van Veletek. Ittam a finom limonádéból, köszönöm szépen. Nagyon szép hetet kívánok, puszilunk Benneteket Luluék